« Vissza

Beváltak a hírlevélhez: a 8 legjobb e-mail marketing eszköz

E-mail

A céges hírlevélről szóló 12 részes cikksorozatunk kezdetén megemlítettük: szükség van egy szolgáltatásra, amely a technológiai hátteret adja. Nem csak a hírlevelek, hanem mindenféle marketing célú e-mailek esetén ki kell választani egy ilyen szolgáltatást. A probléma viszont az, amit szintén megemlítettünk: óriási a választék. Nehéz tehát választani a legjobbak közül is, de a Blogging Wizard segítségével most adunk néhány szempontot és információt, amely alapján könnyebb lehet a döntés..

 

MailerLite

 

Összességében talán a MailerLite a legjobb komplex e-mail marketing szolgáltatás, ráadásul ingyen is ki lehet próbálni. A legtöbb felhasználó számára bátran ajánlható a MailerLite, amely könnyen kezelhető és az e-mail címek szegmentálását is gyorsan meg lehet vele oldani. Remek sablonjai a minőségi dizájnt, szerkesztői felületének “fogd és vidd” módszere pedig a könnyű munkát segíti elő.

 

Moosend

 

Amennyiben az egyszerű, szinte gyerekjátéknak tűnő kezelés a legfőbb szempont, akkor a Moosend remek választás. Kiváló funkciókat kínál az e-mailek személyre szabására, illetve remek minőségű sablonok közül lehet választani.

 

ActiveCampaign

 

Ha kifejezetten fontosak számunkra a különböző automatizációk beállításai, akkor az ActiveCampaign megfontolandó lehet. Mindenféle folyamat beállítható mindenféle eshetőségre, mindezt A/B teszteléssel felturbózva.

 

Omnisend

 

Az e-kereskedelemmel foglalkozó cégek számára remek választás lehet az Omnisend, különösen, ha az e-mail mellett SMS-ekkel és webes értesítésekkel is szeretnék reklámozni a termékeket. A kampányok még eredményesebbek lehetnek az Omnisend segítségével, hiszen a linkkel ellátott termékek sokféle módon elhelyezhetők az e-mailekben.

 

ConvertKit

 

Bloggerek, vloggerek, influenszerek számára a ConvertKit tűnik a legjobb választásnak. Itt nem a klasszikus, céges marketing van fókuszban, sokkal inkább a tartalomgyártók igényeit elégíti ki a szolgáltatás.

 

Brevo

 

Ha az ár-érték arány fontos, és az ár önmagában még fontosabb, akkor a Brevo kiváló alternatíva, főként ha még kezdők vagyunk, vagy nincs túl sok címzettünk, vagy csak ritkán küldünk e-mailt a címlistánkra. Különösen jó választás, ha webshopos termékek vásárlása esetén tranzakciós e-mailekre használnánk, vagy regisztrációs folyamatokhoz.

 

AWeber

 

Az AWeber régi motoros az e-mail marketingben, sokan pedig ragaszkodnak is hozzá, hiszen folyamatosan megújul, nemrég például a Canva használatát és a mesterséges intelligencia vezérelte dizájnolást is integrálták. Minden tud, amit alapvetően elvárunk egy ilyen szolgáltatástól, és ingyen is használható.

 

Constant Contact

 

Kisvállalkozásoknak remek a Constant Contact, hiszen jó ár-érték aránnyal kínál minden fontos e-mail marketing eszközt. Több száz minőségi sablon segíti a munkát, és összességében is rendkívül könnyű a szolgáltatás használata.

 

GetResponse

 

A GetResponse a legjobb választás azoknak, akiknek minden eszközre szükségük van vállalkozásuk e-mail marketingjének folyamatos fejlesztéséhez: automatizációk, landing oldalak létrehozása, e-kereskedelmi megoldások, és sok más egyéb funkció is adott – épp emiatt nem is minden cégnek való, hiszen túl komplex szolgáltatás lehet sokak számára.

Üzleti emailt szeretne?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek