Virtuális szerver - Rackhost.hu
Belépés
  • Rackhost Zrt.
  • Email:
    info@rackhost.hu
  • Ügyfélszolgálat:
    +36 1 445 1200
  • Technikai ügyelet:
    +36 1 445 1204

.hu akkreditált domain regisztrátor

Virtuális szerver

VPS 512
2 480 Ft/hó*
1 db CPU mag
512 MB RAM
20 GB HDD
VPS 1024
4 960 Ft/hó*
1 db CPU mag
1024 MB RAM
40 GB HDD
VPS 2048
9 480 Ft/hó*
2 db CPU mag
2048 MB RAM
80 GB HDD
VPS 4096
17 480 Ft/hó*
2 db CPU mag
4096 MB RAM
160 GB HDD
*Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák!

Egyszerű és gyors kontroll panel

Egyszerű és gyors kontroll panel

Korlátlan adatforgalom

Korlátlan adatforgalom

Dedikált erőforrások

Dedikált erőforrások

60 mp-en belül használatba vehető

60 mp-en belül használatba vehető

Naprakész, pontos statisztikák

Naprakész, pontos statisztikák

99,99% rendelkezésre állás garancia

99,99% rendelkezésre állás garanciaLegfrissebb disztribúcióink

Legfrissebb disztribúcióinkKérdések és válaszok

Hogyan fizethetek?

A megrendelés során kiválaszthatja, hogy bankkártyával vagy átutalással kíván fizetni. A későbbiekben lehetősége van változtatni a fizetési módon és a fizetési perióduson is.

Milyen gyorsan indul el a VPS?

Online fizetés esetén a befizetéstől számítva 1 percen belül, míg banki átutalással az összeg beérkezését követően.

Mit jelent a debian minimal és standard?

Minimal: debootstrappel telepítve. A required és important csomagokon kívül csak néhány standard csomagot tartalmaz, tovabbá az openssh-servert. Elindítás után csak a minimálisan szükséges systemd, cron, sshd és rsyslogd szolgáltatások futnak. Felhasználóink igényüknek megfelelően telepíthetnek a Debian disztribúcióban elérhető több tízezer csomagból az apt-get csomagkezelő segítségével; nem lesznek feleslegesen telepített, nem használt csomagok, főleg, ha az apt-get install --no-install-recommends opciót használják. Ügyfeleink legtöbbször ezt választják.
A rendszer mérete 541 MB.

Standard: alapja a minimal. A debian telepítőből ismert "standard system"-et tartalmazza (tasksel install standard), ami az összes standard, required és important csomagot telepíti. 244 csomaggal több a minimálnál. Olyan csomagokat tartalmaz többek között, mint a python, perl és exim4. Elindítás után az rpcbind, atd, dbus-daemon és exim4 szolgáltatások is elindulnak.
A rendszer mérete 823 MB.

Milyen sávszélességű internetet biztosítanak a VPS szolgáltatáshoz?

A Rackhost Zrt. saját szerverterme kapcsolódik a hazai internetes gerinchálózathoz, így magas nemzetközi- és belföldi sávszélességet tudunk biztosítani minden VPS csomaghoz.

Hány IP címet kapok a szolgáltatáshoz?

Minden ügyfelünk számára egy dedikált IP címet biztosítunk minden VPS csomag mellé, de lehetőség van további IP címek vásárlására is, 4 000 Ft/hó/db áron.

Milyen disztribúciók közül választhatok?

Bármely VPS csomag mellé választhatóak a következő disztribúciók: Debian és Ubuntu. Amennyiben más disztribúciót szeretne használni (Fedora, CentOS, Arch, Gentoo, OpenSuse, Slackware, Scientific Linux), kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal! Törekszünk arra, hogy a frissítésekkel lépést tartva folyamatosan naprakész operációs rendszereket biztosíthassunk.

Hogyan lehet disztribúciót váltani?

A disztribúció váltása egyszerűen és gyorsan elvégezhető az admin felületre bejelentkezve. A VPS / beállítások menüponton belül a meglévő operációs rendszer egyetlen kattintással lecserélhető.

Hogyan működik a próbaidő?

Amennyiben kíváncsi VPS szolgáltatásunkra, úgy könnyedén letesztelheti működését és funkcióit. A 14 napos próbaidő díjtalanul igénybe vehető a regisztrációt követően. Amennyiben elégedett a szolgáltatással minden felesleges leállás nélkül tudja tovább használni professzionális szolgáltatásként.

Nem elég a jelenlegi csomag, hogyan válthatok nagyobbra?

Tetszőlegesen, akár hónap közben is lehetőség van nagyobb csomagra váltani. Abban az esetben, ha nem biztos abban, mely csomagra érdemes átváltania, ügyfélszolgálatunk készséggel rendelkezésére áll.

Mi a teendő, ha a feltüntetett csomagoknál nagyobb VPS-t szeretnék?

Lehetőséget biztosítunk a feltüntetetteknél nagyobb csomag megrendelésére is, ez irányú szándékát kérjük, e-mailben jelezze felénk. Pontos igényei figyelembevételével ügyfélszolgálatunk személyre szabott ajánlatot készít.