Virtuális szerver, VPS | Rackhost.hu
Webmail Kosár Belépés

Virtuális szerver (VPS) bérlés

Azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek többre van szükségük a webtárhelynél, viszont nincs szükségük önálló webszerverre.

VPS 512


 • 1 db CPU mag
 • 512 MB RAM
 • 20 GB HDD

2 480 Ft/hó*

VPS 1024


 • 1 db CPU mag
 • 1024 MB RAM
 • 40 GB HDD

4 960 Ft/hó*

VPS 2048


 • 2 db CPU mag
 • 2048 MB RAM
 • 80 GB HDD

9 480 Ft/hó*

VPS 4096


 • 2 db CPU mag
 • 4096 MB RAM
 • 160 GB HDD

17 480 Ft/hó*
* Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák!

Legfrissebb disztribúcióink

Legfrissebb disztribúcióink

Miért a Rackhost.hu-nál rendelje meg virtuális szerverét?

Egyszerű adminisztrációs kezelőfelület

Professzionális kezelőfelületünkön számtalan technikai beállítás közül választhat és végezheti el őket rövid idő alatt.

Korlátlan adatforgalom

Minden megrendelt virtuális szerverhez korlátlan adatforgalmat biztosítunk az Ön szabadsága érdekében.

Dedikált erőforrások

Garantáljuk, hogy a megrendelt virtuális szervere, és azzal megvásárolt szerverkapacitás mindig rendelkezésre áll.

VPS akár azonnal!

Bankkártyás fizetés esetén a befizetéstől számítva
1 percen belül használhatja virtuális szerver szolgáltatását.

Látogatottsági statisztikák

Minden nálunk megrendelt virtuális szerver szolgáltatáshoz ingyenes, naprakész, pontos forgalmi statisztikát biztosítunk.

99,9%-os rendelkezésre állás

Cégünk számára kiemelten fontos ügyfeleink elégedettsége, ezért a VPS szolgáltatásainkat minimum 99,9%-os rendelkezésre állással garantáljuk

Kérdések és válaszok

Miért jó a VPS?

A VPS egy saját erőforrásokkal rendelkező szervernek felel meg, amelynek számos felhasználási területe lehet. Ezekről bővebben tudásbázisunkban olvashat.


Hány IP címet kapok a szolgáltatáshoz?

Minden VPS csomag mellé egy dedikált IP címet biztosítunk, de lehetőség van további IP címek vásárlására is, 4 000 Ft/hó/db* áron.


Hogyan lehet disztribúciót váltani?

A disztribúció váltása egyszerűen és gyorsan elvégezhető az admin felületre bejelentkezve. A VPS beállítások között a meglévő operációs rendszer néhány kattintással lecserélhető.


Hogyan fizethetek?

Bankkártyás és átutalásos fizetési mód is választható. A fizetési mód és a fizetési periódus is bármikor módosítható.


Mekkora sávszélességet biztosítanak a VPS szolgáltatáshoz?

A Rackhost Zrt. saját szerverterme kapcsolódik a hazai internetes gerinchálózathoz, így magas nemzetközi- és belföldi sávszélességet tudunk biztosítani minden VPS csomaghoz.


Milyen disztribúciók érhetők el?

VPS csomagjainkhoz a következő disztribúciók választhatóak: Debian és Ubuntu. Amennyiben más disztribúciót szeretne használni (Fedora, CentOS, Arch, Gentoo, OpenSuse, Slackware, Scientific Linux), kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.
Törekszünk arra, hogy a frissítésekkel lépést tartva folyamatosan naprakész operációs rendszereket biztosíthassunk.


Választhatok nagyobb csomagot?

Rugalmas szolgáltatási portfóliót kínálunk. Lehetőséget biztosítunk a feltüntetetteknél nagyobb csomagok megrendelésére is, az ilyen szándékot emailben kell jelezni ügyfélszolgálatunk felé. Az igényfelmérést követően ügyfélszolgálatunk személyre szabott ajánlatot készít.

Tetszőlegesen, akár hónap közben is lehetőség van nagyobb csomagra váltani. A csomagváltás ügyintézésével és tanácsadással kapcsolatban ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.


Mit jelent a Debian minimal és standard?

Minimal: debootstrappel telepítve. A required és important csomagokon kívül csak néhány standard csomagot tartalmaz, tovabbá az openssh-servert. Elindítás után csak a minimálisan szükséges systemd, cron, sshd és rsyslogd szolgáltatások futnak. Felhasználóink igényüknek megfelelően telepíthetnek a Debian disztribúcióban elérhető több tízezer csomagból az apt-get csomagkezelő segítségével; nem lesznek feleslegesen telepített, nem használt csomagok, főleg, ha az apt-get install --no-install-recommends opciót használják. Ügyfeleink legtöbbször ezt választják.

A rendszer mérete 541 MB.

Standard: alapja a minimal. A Debian telepítőjéből ismert "standard system"-et tartalmazza (tasksel install standard), ami az összes standard, required és important csomagot telepíti. 244 csomaggal több a minimálnál. Olyan csomagokat tartalmaz többek között, mint a python, perl és exim4. Elindítás után az rpcbind, atd, dbus-daemon és exim4 szolgáltatások is elindulnak.

A rendszer mérete 823 MB.


Próbálja ki VPS szolgáltatásunkat ingyenesen!

Amennyiben kíváncsi VPS szolgáltatásunkra, úgy könnyedén letesztelheti működését és funkcióit. A 14 napos próbaidő a regisztrációt követően díjtalanul igénybe vehető. Amennyiben elégedett a VPS-sel, akkor a próbaidőt követően leállás nélkül tudja tovább használni professzionális szolgáltatásként, valamint a 30 napos pénzvisszafizetési garancia is rendelkezésre áll.