SSD Webtárhely csomagok több domain kezelésével | Rackhost.hu
Webmail Kosár Belépés

Webtárhely csomagok

Tárhelyet adunk elképzeléseinek! Célunk hogy segítsük a vállalkozások sikerét és internetes jelenlétét az első lépésektől kezdve!

Mini


 • 1 db hozzáadható domain
 • 1 GB SSD webtárhely
 • 1 GB email tárhely
 • 5 db email fiók
 • HTTPS (SSL/TLS)

990 Ft/első év*

Midi


 • 3 db hozzáadható domain
 • 5 GB SSD webtárhely
 • 5 GB email tárhely
 • 10 db email fiók
 • HTTPS (SSL/TLS)

10 000 Ft/év*

Maxi


 • 5 db hozzáadható domain
 • 10 GB SSD webtárhely
 • 10 GB email tárhely
 • 15 db email fiók
 • HTTPS (SSL/TLS)

15 000 Ft/év*

Mega


 • 10 db hozzáadható domain
 • 20 GB SSD webtárhely
 • 20 GB email tárhely
 • 20 db email fiók
 • HTTPS (SSL/TLS)

20 000 Ft/év*

* A Mini csomag ára az első évet követően 7 000 Ft/év. Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák!

Miért a Rackhost.hu-nál rendelje meg webtárhelyét?

Egyszerű adminisztrációs kezelőfelület

Kezelőfelületünkön számtalan technikai beállítás közül választhat, például e-mail címek, adatbázisok, FTP és SSH felhasználók kezelése, domain aliaszok megadása vagy időzített feladatok futtatása.

Maximális biztonság

Cégünknél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleink adatai biztonságban legyenek. Ennek érdekében a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelő rendszervédelmet biztosítjuk.

99,9% rendelkezésre állás garancia

Cégünk számára kiemelten fontos ügyfeleink elégedettsége, éppen ezért a webtárhely szolgáltatásainkat minimum 99,9%-os rendelkezésre állással garantáljuk.

Email szolgáltatás minden csomaghoz

Minden webtárhely csomagunkhoz biztosítunk az ön számára minimum 1 GB email tárhelyet és legalább 5 darab email fiókot. Részletekért tekintse meg csomagajánlatainkat.

Ingyen SSL

Minden nálunk megrendelt webtárhely szolgáltatáshoz ingyenes SSL tanúsítványt biztosítunk, mely pár kattintás segítségével telepíthető, valamint használatba is vehető.

Egyszerű fizetési módszerek

Webtárhely megrendelése során bankkártyás és átutalásos fizetési módot is választhat, melyet a későbbiekben bármikor lehetőségében áll majd módosítani.

Kérdések és válaszok

Mennyi idő alatt tudom használatba venni a tárhelyet?

A Rackhost.hu-nál megrendelt webtárhelyek akár szinte azonnal, pár percen belül használatba vehetők. Az időtartam főként attól függ, hogy a szolgáltatás díja milyen fizetési módon kerül kiegyenlítésre. Ha fontos, hogy az új tárhely mielőbb használható legyen, bankkártyás fizetéssel lehet gyorsítani a folyamatot, mivel a bankkártyás fizetést rendszerünk azonnal feldolgozza. Utalás esetén 1-2 munkanapba telhet a feldolgozás.


Hány domain nevet rendelhetek egy tárhelyhez?

Felhasználóink a tárhely csomagban meghatározott számú domain nevet rendelhetnek hozzá minden megrendelt webtárhelyhez. Részletek a Rackhost Tudásbázisban, vagy érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.


Mekkora tárhelyre van szüksége a honlapomnak?

A tervezett honlap típusa, oldalainak száma, az átlagos oldalméret, feltöltött fájlok típusa és egyéb tényezők is befolyásolják a szükséges tárhely méretét. Ha esetleg nem lenne elegendő az először kiválasztott csomag, bármikor lehet növelni a tárhely méretét.


Hány aliaszt vehetek fel?

Webtárhely szolgáltatásunk mellé korlátlan számú domain aliasz felvehető, amennyiben rendelkezik a szükséges jogosultságokkal a választott domain aliaszként történő beállításához.


Módosítható a PHP verzió?

Minden SSD tárhely esetén be lehet állítani akár domainenként is a PHP verziót. Újabb tárhelyeinken 5.6-os verziótól 7.3-as verzióig van lehetőség módosítani felületünkön a verziókat. Korábbi tárhelyek esetén is biztosítjuk a legújabb PHP verziók használatát. Az ezzel kapcsolatos részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!


Miért jelöl a böngésző nem biztonságosnak néhány weboldalt?

Manapság már csak a https protokollt használó, SSL tanúsítvánnyal rendelkező honlapokat jelölik biztonságosnak a böngészők. Éppen ezért érdemes SSL tanúsítványt használni.


Hogyan tudok SSL tanúsítványt igényelni?

A Rackhost olyan tárhely szolgáltató, ahol az igényelt webtárhely és domain esetén ingyen SSL-t adunk, melyet egyszerűen, pár kattintással lehet telepíteni és használatba is vehető.


Van-e lehetőség a későbbiekben csomagot váltani?

Temészetesen igen, amennyiben nagyobb csomagra van szükség, a csomagváltás gomb megnyomásával lehetőség van megnövelni a rendelkezésre álló tárhely méretét.

Legyen Prémium Ügyfél!

Nagyobb tárhelyre, több hozzáadható domainre vagy jelentősen nagyobb számú email fiókra van szüksége a normál csomagokhoz képest? Legyen prémium ügyfél! Prémium tárhelycsomagjaink mellé folyamatos technikai segítséget biztosítunk és soron kívül kezeljük a felmerülő problémáikat.

Részletes funkciók listája

Mini Midi Maxi Mega
Adatforgalom 25 GB/hó 50 GB/hó 100 GB/hó 100 GB/hó
MySQL adatbázisok 1 db 3 db 5 db 10 db
Adatbázis méret 50 MB 100 MB 500 MB 1000 MB
Shell/SSH/FTP/SFTP felhasználók (jailkit)
Operációs rendszer Debian Linux Debian Linux Debian Linux Debian Linux
IMAP/POP3/SMTP
E-mail továbbítás
Catch-all
Email aliasok korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan
E-mail domain aliasok korlátlan korlátlan korlátlan korlátlan
Webmail
Spam szűrés (amavisd)
PHP 5.6
PHP 7.0
PHP 7.1
PHP 7.2
PHP 7.3
PHP 7.4
HTTPS (SSL/TLS)
Unix shell
Időzített script futtatás
CGI támogatás
SVN verziókezelő
Git verziókezelő
Vírusvédelem
Web Application Firewall (WAF)
Védett alkönyvtárak (.htaccess)
Rendszeres biztonsági mentés
Log hozzáférés
Adatforgalmi statisztikák
24/7 emailes segítségnyújtás
99,9%-os rendelkezésre állás
30 napos pénzvisszafizetési garancia
Felhasználóbarát felület
Ár
990 Ft/első év*
10 000 Ft/év*
15 000 Ft/év*
20 000 Ft/év*
* Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák!

Milyen webtárhely csomagot érdemes választani?

Cégünk célja, hogy segítsük a vállalkozások sikerét és internetes jelenlétét az első lépésektől kezdve, a fejlődésen át egészen a kiteljesedésig! Csomagjainkat a piaci igényekhez alakítottuk, webtárhely kínálatunk ehhez igazodva igen széleskörű. Portfóliónk az egészen kis kapacitású tárhelyektől az ipari méretű forgalom kiszolgálásáig terjed.
A megrendelői igény növekedésével lehetőség van a tárhely és szolgáltatási csomagok módosítására, így ha növekszik a forgalom, vagy nagyobb tárhelyre lenne szükség, honlapunkon keresztül, ügyfélszolgálatunk segítségével könnyen, üzemkiesés nélkül elvégezhető a váltás.