« Vissza

Blogot indítana? Íme hozzá a legjobb WordPress-témák

Online marketingWordpress tárhely

WordPress webtárhely csomagjaink

Bármilyen témában is szeretne blogot indítani, első lépésként a WordPress Tárhely szolgáltatást ajánljuk. Egy kattintással telepíthető a tartalomkezelő rendszer, utána már csak egy jó témát kell találni – egy sablon dizájnt, amelyet személyre lehet szabni. Ehhez a választáshoz nyújt segítséget Neil Patel toplistája, a nemzetközileg elismert marketing szakember – aki a világ egyik legsikeresebb bloggere – összegyűjtötte a blogokhoz illő legjobb WordPress-témákat.

 

Extra

 

Amennyiben nincsenek különleges kívánságai, “csak” egy jól bejáratott, hagyományos blogdizájnt szeretne, akkor nem is kell keresgélni, az Extra tökéletes megoldás. A legtöbb blog számára megfelelő elrendezéssel és funkciókkal rendelkezik. A blog átlátható lesz tőle, a fogd és vidd módszerrel pedig pár kattintással lehet átalakítani az elrendezését. Több mint 800 féle sablonnal lehet dolgozni, így akár egy kattintással is olyan lehet a blog, amilyet szeretne, majd személyre szabhatja színekkel, betűtípusokkal, méretezésekkel. Rengeteg egyéb extrát kínál ahhoz is, hogy a közösségi oldalakon is sikert arassanak a blogbejegyzések. Mindezt évi 89 dollárért, vagy 249 dollár egyszeri utalásával örökre.

 

Olsen Pro

 

Életstílus, divat – ha a blog ezekkel a témával foglalkozna, akkor az Olsen Pro különleges választás. Arra tervezték, hogy a fotók legyenek a középpontban, letisztult dizájnja és könnyen kezelhető menüje pedig tovább növeli az olvasók felhasználói élményét. Természetesen az Instagram-oldalak tartalmait is látványosan jelenítik meg. Évi 49 dollárért használható, vagy szintén egyszeri átutalással 249 dollárért örökre.

 

Newspaper

 

Amennyiben egy naponta több cikket is publikáló hírblog kialakítása a cél, a Newspaper előfizetését érdemes fontolóra venni. Kezdő és profi bloggerek igényeit is kielégíti, percek alatt látványos oldalt lehet vele varázsolni – több mint 1000 sablon is segít ebben. A szövegeken felül természetesen mindenféle médiatartalom (videó, podcast, galéria, közösségi médiás bejegyzés, stb.) könnyen elhelyezhető, beágyazható a blogon. A fejlesztők különösen ügyeltek arra, hogy reszponzív, mobilbarát felület legyen. 59 dollárért megvásárolható 6 hónapra, majd a továbbiakban évi 18 dollárért használható.

 

Akea

 

Minimalista blogra vágyik? Ez esetben az Akea megér egy próbát. Remek választás, ha nem akar megosztani túl sok információt, és azt is szellősen, szép vizuális elemekkel szeretné tálalni. Csak akkor válassza, ha nem szeretne mindenféle menüpontot és funkciót elhelyezni, inkább csak (és kizárólag) a szövegre és a hozzá tartozó vizuális tartalomra koncentrálna. 14 sablon közül lehet válogatni, majd azokat személyre lehet szabni. 54 dollár ellenében örökre használható.

 

Pearl

 

Céges blogot indítana, akár a vállalkozás honlapjának részeként? Ehhez a Pearl rengeteg funkciót kínál! Nem kell kompromisszumokat kötni, ezzel a témával minden részletében a cég igényeire szabható a blog. 59 dollár ellenében örökre beszerezhető.

 

Consulting

 

Ez a blogtéma is céges kommunikációra termett, de főként a szolgáltatói szektor képviselői számára fejlesztették. A hasonló témák mezőnyéből azzal emelkedik ki, hogy rendkívül részletesen alakítható az árajánlatkérő rendszere, illetve konzultáció is könnyedén kérhető a megoldásaival és a Zoom-integrációval. Szintén örökre használható 59 dollárért.

 

További népszerű prémium témákat felsorakoztató listánkat ide kattintva érheti el.

WordPress tárhelyet szeretne?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek