« Vissza

A legnépszerűbb prémium WordPress-témák

WeboldalkészítésWordpress tárhely

WordPress webtárhely csomagjaink

Miután a Rackhost WordPress Tárhely szolgáltatásával egyetlen kattintás és pár perc létrehozni a WordPress-alapú honlapot, két dolgot érdemes tenni. Egyrészt átnézni a WordPress Tárhely Gyorstalpaló cikksorozatot, majd – ha mi magunk akarjuk elkészíteni a honlap alapját – kiválasztani a megfelelő WordPress-témát. Amennyiben nem sajnálunk költeni egy minőségi weboldalért – ezen tényleg nem tanácsos spórolni –, akkor prémium témák közül válogassunk. Fel is soroljuk a legnépszerűbb ilyen szolgáltatásokat.

 

Divi

 

A világ legnépszerűbb prémium WordPress-témája. Lehetetlen olyan funkciót mondani, amellyel ne rendelkezne, ráadásul több mint 1300 sablont kínál ahhoz, hogy gyerekjáték legyen a honlap elkészítése. A fogd és vidd módszernek köszönhetően intuitív a weboldal felépítésének szerkesztése. A/B tesztelésre is lehetőséget kínál.

 

Ár: 249 dollár, vagy évi 89 dollár.

 

Avada

 

A Divihez hasonlóan teljesen személyre szabható, bármilyen témájú honlaphoz remek választás. Az elsajátítása valamivel bonyolultabb, de megéri beletanulni. Rengeteg effekt és médiaelem használatát kínálja fel, a portfólió oldalakhoz pedig különösen ajánlott.

 

Ár: 69 dollár.

 

BeTheme

 

Több mint 500 oldalsablonnal könnyíti meg a honlap kialakítását, a fejlesztők heti rendszerességgel állnak elő új, szerkeszthető mintákkal. Beépített fordítóval rendelkezik, így nemzetközi ügyfelek kiszolgálása esetén egy remek alapot adhat.

 

Ár: 60 dollár.

 

Newspaper

 

A blogok, híroldalak és online magazinok legnépszerűbb WordPress-témája. Bármilyen témában is szeretnénk szöveges és multimédiás tartalmakat megosztani, biztosan megtaláljuk a megfelelő sablont, amit alakíthatunk. Nem jelent gondot, ha több témában (rovatokban) gondolkodunk, ez is könnyen megoldható. Vizuális lehetőségek sorával lehetnek figyelemfelkeltőek az anyagok.

 

Ár: 59 dollár.

 

Oshine

 

Képek és videók megosztására tökéletes választás. Profi fotósok, vágók, operatőrök, vloggerek és egyéb vizuális szakemberek választják, hogy bemutassák a portfóliójukat. Olyan modulokkal rendelkezik, hogy mindenféle vizuális tartalmat meg lehessen jelenteni – a fotók és videók mellett például animációkat is –, a fogd és vidd módszerrel pedig az elhelyezésük is könnyű.

 

Ár: 69 dollár.

 

The7

 

Rengeteg módon személyre szabható, kifejezetten mobilra optimalizált weboldalt szeretne? – akkor, ennek a WordPress-témának érdemes esélyt adni. Több mint 250 funkció és 1000 sablon áll rendelkezésre, a WPBakery felülettel pedig a szerkesztés is könnyű. További előnye, hogy WooCommerce-rendszerhez lehet kötni a honlapot.

 

Ár: 39 dollár.

 

Astra

 

Szintén könnyen kezelhető és mobilra optimalizált rendszer, de fő erénye, hogy mindössze 50 Kb-ot “nyom” – annak ellenére is, hogy több mint 180 oldalsablont kínál –, így kifejezetten gyors betöltést garantál a honlapoknak. Kezdőknek és WooCommerce-rendszert használóknak is előnyös.

 

Ár: 299 dollár, vagy évi 59 dollár a Pro verzióért.

 

Ebben a cikkünkben számos további témát sorolunk fel.

WordPress tárhelyet szeretne?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek