« Vissza

Segítség a Total Commander használatához

Webtárhely

Webtárhely csomagjaink

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan kell FTP elérést beállítani Total Commander-ben:

A program elindítása után válasszuk ki a Hálózat / FTP kapcsolódás menüpontot, majd a megjelenő új ablakban válasszuk az Új kapcsolat gombot! (1. ábra)

Hálózat / FTP kapcsolódás
1. ábra

Az itt megjelenő ablakban a mezőket a következő képen töltsük ki (2. ábra):

  • Kapcsolat neve: a mezőbe tetszőlegesen választhatunk nevet.
  • Kiszolgáló neve: a mezőbe írjuk be az FTP szerver nevét, amit a Rackhost admin felületen a webtárhelyek / aktuálisdomani.hu / FTP menüponton belül a Kiszolgáló oszlopban találunk! (pl.: wh02.rackhost.hu)
  • Felhasználói név: a mezőbe írjuk be a felhasználónevet melyet a Rackhost admin felületen a webtárhelyek / aktuálisdomani.hu / FTP menüponton belül a Felhasználónév oszlopban találunk!
  • Jelszó: a mezőbe írjuk be a jelszót, melyet az FTP létrehozásakor a Rackhost admin felületen megadtunk! (Jelszó megadásánál figyeljen arra, hogy a kis- és a nagybetűk meg vannak különböztetve egymástól!)
FTP kapcsolat beállítása
2. ábra

Ezt követően a Hálózat / FTP kapcsolódás menüpont alatt elérhető az előbbiekben létrehozott FTP kapcsolat. Itt válasszuk a Kapcsolódás lehetőséget, hogy az FTP szerverrel kapcsolatot létesíthetünk. Kapcsolódás után az egyik panelen megjelennek az FTP-n található állományok. Innentől kezdve ugyanúgy használhatjuk, mintha másik meghajtóról másolnánk, könyvtárakat hoznánk létre, stb.

Webtárhelyet szeretne?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek