« Vissza

Segítség a FileZilla használatához

Webtárhely

Webtárhelycsomagjaink

A FileZilla egy ingyenesen letölthető szoftver, amely fájlok küldésére szolgál. A FileZilla egy rendkívül népszerű FTP kliens, amit világszerte rengetegen használnak. Amennyiben úgy gondolja, Ön is közéjük szeretne tartozni, a programot a filezilla-project weboldalán van lehetősége letölteni, amely nem utolsó sorban ingyenes és OS X, Windows vagy Linux operációs rendszerre egyaránt elérhető. A továbbiakban pedig ennek a programnak a használatához igyekszünk segítséget nyújtani.

Hogyan kell használni a FileZilla FTP klienst?

Miután letöltöttük és elindítottuk a programot, írjuk be a domain nevet a „Host” mezőbe (itt lehet használni a tárhely IP címét is)! A username (felhasználónév) és a password (jelszó) ugyanaz mint, amit a Rackhostos felhasználói fiókjában korábban létrehozott, ezt kell beírni. A Port mezőt pedig automatikusan tölti ki a program.

FileZilla Quickconnect

Ezek után ha rákattintunk az oldal jobb felső részén található „Quickconnect” gombra, akkor meg fog jelenni a fájllista. Itt lehet látni a root mappát, valamint a többi mappát is. Ezután már csak annyi teendőnk van, hogy a kiválasztott fájlokat áthúzzuk a gépünkről a megfelelő mappába.

Webtárhelyet szeretne?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek