« Vissza

Hogyan hozhatok létre saját webtárhelyet?

Webtárhely

Webtárhely csomagjaink

A webtárhely vásárlás kapcsán az első kérdés nem is a hogyan, hanem a hol. Ugyanis első lépésként ki kell választanunk, hogy melyik szolgáltatónál szeretnénk igénybe venni, viszont a számunkra megfelelő szolgáltató megtalálása előfordulhat, hogy sok időt vesz igénybe. Több lehetőségünk is van: keresgélhetünk az interneten, vagy kikérhetjük barátaink, ismerőseink véleményét is. Örökérvényű, hogy makulátlan szolgáltató nincs, és mindig lesz, aki mást fog ajánlani. Éppen ezért a 80-20 –as szabály érvényessége itt is megkérdőjelezhetetlen. Ahol a vélemények alapján a felhasználók 80%-a elégedett, az a szolgáltató/ szolgáltatás már jónak mondható.

Amennyiben sikerült kiválasztani a szolgáltatót és azt is, hogy melyik csomag a legmegfelelőbb az igényeinknek, a „Kiválasztom” gombra kattintva a megrendelőlapon látható adatokat kell kitölteni:

Ezután a számla kiegyenlítését követően indítható a szolgáltatás. Ha bármilyen probléma, vagy kérdés merülne fel a rendelés folyamán, vagy a szolgáltatással kapcsolatban, érdemes minden esetben az ügyfélszolgálatunkhoz fordulni!

Webtárhelyet szeretne?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek