« Vissza

Számlázási kérdések

Általános Ügyintézés

Szolgáltatásaink igénybevétele kapcsán gyakran felmerülnek a következő kérdések: A megrendelés után mennyi idő után válik aktívvá a szolgáltatás? Mennyi idő a befizetés átfutási ideje? Ezekre a kérdésekre adunk most választ.

A befizetés könyvelése és a megrendelt szolgáltatás használatba vétele a pénz megérkezése után történik. Az átlagos átfutási idők a következőek bármely szolgáltatásunk esetén:

  • Bankkártyás fizetés: néhány perc
  • Átutalás: 1-3 munkanap
  • Banki készpénzes befizetés: 1-3 munkanap

Amint látható, bankkártyás fizetéssel gyorsítható a szolgáltatások igénybevételének folyamata. Átutalásnál és banki készpénzes befizetésnél kérjük, ügyeljenek arra, hogy a megadott bankszámlaszámra fizessék be az összeget és mindenképpen tüntessék fel a hivatkozási számot, különben nem tudjuk a befizetést beazonosítani!

A megrendelt szolgáltatásokat csak akkor áll módunkban kiépíteni, ha azok díja beérkezett hozzánk és könyvelésre került!

A rendszerünk a befizetés rögzítését követően néhány percen belül elkészíti számláját a szolgáltatáshoz megadott számlázási profil adataira. A számlát később a Rackhost felhasználói fiókjának Számlázás és kreditek menüpontjából töltheti le.

Szeretné megtekinteni a Rackhost szolgáltatásait?

Megnézem

Kapcsolódó cikkek