« Vissza

Bejelentkezés új eszközről

Általános Ügyintézés

Ahhoz, hogy felhasználóink fiókjait nagyobb biztonságban tudhassuk, bevezettünk egy újítást. Amint egy olyan eszközről történik bejelentkezés egy Rackhost felhasználói fiókba, amelyről eddig nem, értesítést küldünk a felhasználói fiókhoz regisztrált email címre.

Az értesítés szövegében láthatjuk, hogy milyen időpontban, melyik fiókba, milyen IP címről és milyen böngészővel történt bejelentkezés. Ha az időpont vagy az böngésző nem ismerős számunkra és nem mi jelentkeztünk be, akkor érdemes a felhasználói fióknál megadott jelszavunkat lecserélni az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében. Erre alapvetően két módszer áll rendelkezésre:

  1. Lépjünk be felhasználói fiókunkba, és a Felhasználói adatok menüpontban tudjuk megváltoztatni a jelszavunkat.
  2. A bejelentkező képernyőn válasszuk az Elfelejtette jelszavát? menüpontot, írjuk be az email címünket és kövessük a levélben leírtakat új jelszó megadásához!

Természetesen nem minden esetben szükséges jelszót változtatnunk, viszont ha az időpont és a böngésző alapján nem mi voltunk, akik bejelentkeztek a fiókba, akkor érdemes megváltoztatnunk a jelszavunkat, hiszen fő a biztonság.

Szeretné megtekinteni a Rackhost szolgáltatásait?

Megnézem

Kapcsolódó cikkek