« Vissza

Díjbekérő letöltése

AlapokÁltalános Ügyintézés

Amennyiben szüksége van a Rackhostnál igénybe vett szolgáltatások díjbekérőinek PDF formátumban való letöltésére vagy nyomtatására, erre is lehetőséget biztosítunk a felhasználói fiókon belül. Cikkünkben megmutatjuk a letöltés menetét.

A Rackhost admin felületére belépve a Számlázás és kreditek menüpontban találjuk mindig aktuális fizetendő díjbekérőinket és már befizetett számláinkat egyaránt. Miután sikeresen kiválasztottunk és megrendeltünk valamilyen szolgáltatást, ezen a felületen lesz lehetőségünk rendezni annak díját az általunk kiválasztott módon.

A Fizetetlen számlák menüpont alatt jelennek meg a díjbekérőink. Itt tételesen láthatjuk a nettó és bruttó összegeket, valamint a fizetési határidőket. A Tételek menüpont alatt ellenőrizhetjük, pontosan milyen szolgáltatásról is van szó. A Számlázási profil oszlopban pedig az a profil jelenik meg, amelyet megrendeléskor kiválasztottunk az adott szolgáltatáshoz és amiben megadott adatok alapján a számla elkészül majd a fizetést követően. Ezt még a befizetés előtt bármennyiszer van lehetőség módosítani, azonban ezt követően már csak a mindenkori ÁSZF szerinti módosítási díj ellenében lesz lehetőségünk számlamódosítást kérni a Rackhost ügyfélszolgálatán keresztül. A kijelölő négyzetek segítségével van lehetőségünk kiválasztani, pontosan melyik díjbekérőt/díjbekérőket is szeretnénk egyidejűleg rendezni.

    Rackhost díjbekérő letöltése

Ezt követően a Befizetés gombbal kiválaszthatjuk a preferált fizetési módot: Bankkártyás fizetés, Átutalás vagy Kreditből történő fizetés. A bankkártyás fizetés esetén az átfutási idő mindössze néhány perc, míg átutalás esetében ez várhatóan 1-2 munkanap. Amennyiben minél előbb használatba szeretné venni a szolgáltatást, a bankkártyás fizetést javasoljuk!

Amennyiben szükségünk van a díjbekérő letölthető vagy kinyomtatható PDF változatára, azt is itt van lehetőségünk letölteni a Befizetés > Díjbekérő letöltése menüpont alatt a kiválasztott szolgáltatás sorában. Ezen a PDF dokumentumon a kiküldött email-es értesítőhöz hasonlóan minden adat ugyanúgy megtalálható, ami az utaláshoz szükséges:

  • A Rackhost bankszámlaszáma, amelyre az utalást indítani kell,
  • továbbá a hivatkozási szám, melyet a közlemény rovatban szükséges feltüntetni,
  • a díjbekérő kelte és a fizetési határidő,
  • valamint a vevő adatai.

Az alábbiakban látható, hogyan néz ki egy ilyen PDF alapú díjbekérő: 

 

 

Rackhost díjbekérő minta

Szeretné megtekinteni a Rackhost szolgáltatásait?

Megnézem

Kapcsolódó cikkek