« Vissza

Kupon validálása SMS kóddal

Általános Ügyintézés

Rendszeresen hirdetünk különböző kampányaink keretében kuponakciókat. Ahhoz, hogy a kuponnal kapott krediteket felhasználhassuk, először meg kell erősítenünk a telefonszámunkat, amely a következőképpen történik:

  • Adjunk meg egy magyarországi mobiltelefonszámot, mellyel a hitelesítést el akarjuk végezni!
  • A megadott számra kapunk egy hat számjegyből álló kódot SMS-ben.
  • Az így kapott kódot a Rackhost felületén írjuk be!
  • Amennyiben a fentebbi lépéseket sikeresen elvégeztük, akkor már fel is használhatjuk a krediteinket a Rackhost bármely szolgáltatására.

Ha a kód nem érkezne meg 1 percen belül az általunk megadott telefonszámra, akkor ellenőrizzük, hogy biztosan jó számot írtunk-e be! Amennyiben valamilyen oknál fogva a kódot adtuk meg helytelenül és emiatt nem sikerülne a validáció, abban az esetben még két alkalommal van lehetőségünk új kódot kérni. Ha valamiért még ekkor sem sikerülne a megerősítés, akkor az ügyfélszolgálaton keresztül lehet új validációs esélyt kérni. Egy kód 10 percig érvényes, így érdemes akkor kérnünk azt, amikor lehetőségünk van rögtön beírni.

A kuponnak megfelelő kreditek a validációt követően automatikusan jóváíródnak felhasználói fiókjában. A kreditek felhasználása előtt viszont kérjük, olvassa el kupon felhasználási feltételeinket!

Szeretné megtekinteni a Rackhost szolgáltatásait?

Megnézem

Kapcsolódó cikkek