Kupon felhasználási feltételek - Rackhost.hu
Webmail Kosár Belépés

Kupon felhasználási feltételek

 1. Felhasználás menete

  A Rackhost Zrt. bizonyos akciókhoz kötődően kuponokat ad új felhasználóinak. A kupon kizárólag a megadott URL-en érhető el és váltható be, az illusztráción szereplő bruttó összegig.

  A felhasználói fiók létrehozásához a következő valós adatok megadására van szükség: e-mail cím, jelszó, telefonszám. Ezek alapján készül el a felhasználói fiók, ahol mobilos hitelesítést követően kreditként alapértelmezetten jóváírásra kerül a feltüntetett összeg. A kreditek felhasználásához szükség van a számlázási adatok megadására. Vásárlás esetén 1 kredit, 1 forintnak felel meg. A weboldalon a szolgáltatások nettó árai szerepelnek, a kreditek azonban a vásárlás végösszegére, az ÁFA-val növelt árakra használhatók fel, a kupon összegéig.

  A keret felhasználását követően lehetőség van egyéb szolgáltatások megrendelésére, vagy a megrendelést követően létrejött számla kiegyenlítésére.

  A Számlázás és kreditek menüpont Kreditek alpontjában követheti nyomon kreditegyenlegét.

  Amennyiben az alábbi URL-en “A felhasználni kívánt kupon lejárt ” üzenetet találja, abban az esetben a kupon beváltásához szükséges regisztrációra már nincs lehetőség, a regisztrációs időszak véget ért.

 2. Felhasználás feltételei

  • A kupon felhasználásához szükséges regisztrációt a link birtokában bármely magyarországi mobiltelefonszámmal rendelkező természetes személy megteheti.
  • Egy valós e-mail címről és egy személy számára legfeljebb egy kupon váltható be. A Rackhost Zrt. fenntartja a jogot a kupon visszavonására, a már megrendelt szolgáltatás leállítására, és egynél több felhasználói fiók esetén a további fiókok megszüntetésére, amennyiben visszaélést tapasztal.
  • A kuponfelhasználás során létrehozott felhasználói fiókok összevonására nincs lehetőség!
  • A Rackhost Zrt. a kuponból származó kreditek felhasználási idejét a regisztrációt követő 1 évben maximalizálja.

Jelen szabályzat a későbbiekben módosulhat, mely a módosítást követő új kupon felhasználókra vonatkozóan lép életbe.