« Vissza

Hogyan tudom módosítani a felhasználói adataimat?

Általános Ügyintézés

A felhasználói adatok módosításához először lépjünk be a Rackhost rendszerébe a rackhost.hu oldal jobb felső sarkában található belépés gombra kattintva! Így megérkezünk a saját felhasználói fiókunk admin felületére (1. ábra), ahol a bal oldali menüsorból válasszuk ki a Felhasználói adatok fület a Profil felirat alatt! A megjelenő oldalon három dobozt fogunk találni, ahol a következő felhasználói adatok módosítását tehetjük meg:

  • E-mail cím módosítása
  • Telefonszám módosítása
  • Jelszó módosítása

Az egyes dobozokon belül adjuk meg az új adatokat a jelenlegiek módosításához, majd véglegesítésükhöz kattintsunk a doboz aljában található Módosítás gombra. Amennyiben a jelszavunkat szeretnénk módosítani, biztonsági okokból szükségünk lesz a jelenlegi jelszavunk megadására is, majd az ezt követő sorokban van lehetőségünk megadni az új jelszót és ezzel módosítani a régit.

Admin felület
1. ábra

Fontos, hogy amint változás történik az e-mail címünkben, vagy telefonszámunkban, úgy azt mielőbb módosítsuk is a rendszerben, hiszen a kapcsolattartáshoz szükségesek ezek az adatok. Például szolgáltatások lejárása előtt a magadott e-mail címre rendszerüzeneteket küldünk ki, így értesítjük az ügyfeleket a hosszabítás lehetőségéről. Megváltozott kapcsolattartói adatok esetén sajnos nem tud megfelelően megtörténni a tájékoztatás.

Szeretné megtekinteni a Rackhost szolgáltatásait?

Megnézem

Kapcsolódó cikkek