« Vissza

Hogyan tudok regisztrálni?

Általános Ügyintézés

A Rackhost rendszerében új felhasználói fiókot szolgáltatás megrendelése során tudunk létrehozni, mégpedig a megrendelés második lépésénél (1. ábra), az Adatok megadása lépés alatt. A regisztráció alkalmával mindössze egy e-mail címet, egy jelszót és egy telefonszámot  kell megadnunk. Az e-mail cím megadása során mindenképpen ügyeljünk rá, hogy azt pontosan adjuk meg, ugyanis a regisztrációval és a megrendeléssel kapcsolatos minden tájékoztatót ide fog majd kiküldeni a Rackhost rendszere! Amennyiben nem megfelelő az e-mail, esetleges fontos információkat nem tudunk eljuttatni a tulajdonosnak. Az adatok megadását követően folytathatjuk a megrendelést.

Regisztrációs felület

Figyelem! Amennyiben a Rackhost rendszerében már rendelkezünk felhasználói fiókkal, abban az esetben érdemes az új megrendelést is ide bejelentkezve megtennünk. Ezzel elkerülhetjük, hogy a különböző szolgáltatásaink eltérő felhasználói fiókok alatt legyenek, ami problémát jelenthet például a webtárhely és a domain cím összekapcsolása során!

A felhasználói adatokat a bejelentkezést követően módosíthatjuk, illetve új jelszót is igényelhetünk, amennyiben a régit elfelejtettük.

Szeretné megtekinteni a Rackhost szolgáltatásait?

Megnézem

Kapcsolódó cikkek