« Vissza

WordPress telepítés egy kattintással

AlapokWordpress tárhely

WordPress webtárhely csomagjaink

Ha weboldal létrehozását tervezzük és magunk akarjuk elvégezni, de nincs benne túl sok tapasztalatunk, akkor a legjobb megoldás egy olyan webtárhely igénybevétele, amely egy gombnyomásos WordPress telepítővel rendelkezik.

Mindenekelőtt először regisztrálnunk kell egy számunkra megfelelő domain nevet. A következőkre mindenképpen figyeljünk oda:

  • Még ne legyen foglalt!
  • Legyen rövid és könnyen megjegyezhető!
  • Utaljon a cégünkre vagy a tartalomra!

Ezután szükségünk lesz egy webtárhelyre is a weboldalkészítéshez, hiszen itt fognak tárolódni a honlapra feltölteni kívánt tartalmak. Éppen ezért végig kell gondolnunk, hogy előreláthatólag mekkora tárhelyre lesz szüksége a weboldalunknak, és ez alapján kell választanunk csomagot, de a későbbiekben bármikor lehetőség van csomagváltásra. Amennyiben magunknak szeretnénk elkészíteni a honlapot, válasszunk WordPress tárhelyet és egyszerűbb dolgunk lesz. 

A tárhely szolgáltatás megvásárlása után össze kell kötni a használni kívánt domain nevünket a tárhellyel, melyre a szolgáltatónál létrehozott saját felhasználói fiókunkban van lehetőség. Ezt követően pedig csak meg kell nyomni a WordPress tárhelyünk WordPress telepítő gombját, valamint megadni egy felhasználónevet és jelszót, mellyel a későbbiekben majd be tudunk lépni a WordPress kezelőfelületünkre. Pár perc alatt le is zajlik a telepítés, így kapunk egy kész WordPress-t, amely segítségével a belépést követően azonnal kezdhetjük is a honlapunk készítését.

Innentől kezdve már szinte csak a képzeletünk szab határt annak, hogy mely sablonokat és bővítményeket használjuk, hogyan szabjuk testre a weboldalunkat a saját ízlésünknek és céljainknak megfelelően. Jó munkát kívánunk!

WordPress tárhelyet szeretne?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek