« Vissza

Domain hozzáadása WordPress tárhelyhez

AlapokWordpress tárhely

WordPress webtárhely csomagjaink

A céljainknak megfelelő WordPress tárhely kiválasztását követően össze kell kötnünk a webtárhelyet (legalább) egy domain névvel ahhoz, hogy weboldalt hozhassunk létre. Ehhez először be kell fizetnünk a tárhely díját. A Rackhost felhasználói fiókunkba belépve a Webtárhelyek menüpont alatt találhatjuk tárhelyszolgáltatásainkat és a Beállítás gomb megnyomását követően van lehetőségünk bizonyos beállításokat végrehajtani, úgy mint többek között a domain hozzáadása.

A Domain fül alatt van lehetőség új domaineket hozzáadni a WordPress tárhelyhez, mégpedig a Domain hozzáadása gomb megnyomásával. Továbbá ezen a kezelőfelületen láthatja azt is, hogy a meglévő tárhelyekhez hány domain van hozzárendelve.


Technikai okok miatt csak a Rackhost rendszerében regisztrált domaint lehet hozzáadni a WordPress tárhelyéhez. Ehhez a legördülő menüből válassza ki a hozzáadni kívánt domain nevet. Másik regisztrátornál kezelt domain név esetén javasoljuk a domain átregisztrációját. Hasonló okokból nincs lehetőség aldomain hozzáadására sem. Ha valamilyen okból mégis mindenképpen szükség van aldomain használatára, úgy javasoljuk hagyományos tárhelyeinket.

WordPress tárhelyet szeretne?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek