« Vissza

Nagyobb WordPress csomagra váltás

AlapokWordpress tárhely

WordPress webtárhely csomagjaink

A megfelelő WordPress tárhely csomag kiválasztása nem bonyolult feladat, viszont előfordul, hogy idővel változnak a tervek, vagy másképp alakul a piac, mint ahogyan terveztük és nagyobb WordPress tárhely csomagra van szüksége honlapunknak ahhoz képest, mint azt előzetesen meghatároztuk. Természetesen a csomagváltásra is van lehetőség minden fennakadás nélkül.

Hogyan váltsunk nagyobb WordPress tárhely csomagra?

Először be kell lépni Rackhost felhasználói fiókunkba, majd a Webtárhelyek menüpont alatt válasszuk ki azt a tárhelyet, melyet bővíteni szeretnénk. Nyomjuk meg a csomagváltás gombot, melynek segítségével egy nagyobb, számunkra optimális WordPress tárhelycsomagra tudunk váltani. Ezzel megnöveljük a rendelkezésre álló webtárhely méretét, kiszolgálva ezzel a honlapunk megnövekedett igényeit. Mindezt természetesen kiesés nélkül megtehetjük, nem fog semmilyen fennakadás bekövetkezni weboldalunk működésében.

Nem kell attól sem tartanunk, hogy elveszik az előző csomagra befizetett összeg, ha a szolgáltatás egy periódusa közben váltunk, ugyanis automatikusan jóváírjuk a befizetendő tétel díjából a korábbi WordPress tárhely szolgáltatás fennmaradt idejével arányos összeget. Amint megtörtént a csomagváltás, a webtárhely fenntartásának éves periódusa újrakezdődik.

WordPress tárhelyet szeretne?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek