« Vissza

Mikor vehetem használatba a cPanel webtárhelyem?

AlapokcPanel webtárhely

cPanel webtárhelycsomagok

A kiválasztott cPanel webtárhelycsomag megrendelését és az ellenérték befizetését követően a rendszer automatikusan elindítja a tárhelyszolgáltatást, így gyakorlatilag azonnal lehetőség van a használatára. Azt azonban érdemes figyelembe venni, hogy mindez csak bankkártyás fizetés esetén érvényes, míg az átutalással történő befizetések 1-3 munkanapon belül kerülnek feldolgozásra. Ezért azt javasoljuk, amennyiben fontos, hogy a szolgáltatás minél előbb használható legyen, válasszák a bankkártyás befizetést!

Amennyiben a weboldalukat szeretnénk mihamarabb elindítani, a hosszabb időt általában a domain regisztráció veszi igénybe – bankkártyás fizetéssel gyorsítható ez a folyamat is –, amelynek egy ellenőrzési procedúrán kell átesnie. A nemzetközi domaineknél általában 24 órát vesz igénybe a folyamat, de .hu domain nevek esetén az ellenőrzést a központi regisztrátor végzi, és körülbelül 3 munkanapot alatt fejeződik be.

A következőket vizsgálják:

A domainek átállási, vagy regisztrációs ideje alatt, a cPanel webtárhely már működik, tehát a felhasználó a cPanel felületére be tud lépni, illetve lehetősége van feltölteni weboldalának tartalmát is. A webtárhelyszolgáltatás a megrendelés szerinti periódus (általában 1 év) leteltével ér véget, melyről a Rackhost Zrt. az admin felületen megadott e-mail címre küldött üzenettel még a lejárat előtt értesíti ügyfeleit. A szolgáltatás következő időszakra vonatkozó díjának befizetésével a cPanel webtárhelyszolgáltatás időtartama automatikusan meghosszabbodik.

cPanel webtárhelyet szeretne?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek