« Vissza

Számlázási profilok

Általános Ügyintézés

A Rackhost rendszerében lehetősége van több számlázási profilt létrehozni, melyek segítségével valamennyi szolgáltatáshoz egyedileg tudja megadni a számlázási adatokat.
A felhasználói profilba lépve válasszuk a Számlázás és kreditek menüpontot. Itt láthatjuk a korábban befizetett számláinkat, melyeket bármikor le is tölthetünk, illetve a jelenleg befizetésre váró számláinkat. (1. ábra)

Számlázás
1. ábra

Az Előfizetések fül alatt megtalálható az összes szolgáltatásunk, melyet ezzel a felhasználói fiókkal használunk. (2. ábra) A Számlázási profil oszlopban látható, hogy jelenleg melyik számlázási profil aktív az adott szolgáltatáshoz. Ennek cseréjére a módosítás gombot választva van lehetőségünk. Itt választhatunk a meglévő profilok közül, illetve létrehozhatunk teljesen új számlázási profilt is. (3. ábra)

Előfizetések
2. ábra
Számlázási cím cseréje
3. ábra

A Számlázási profilok alatt láthatjuk valamennyi létrehozott számlázási profilunkat, melyeket módosíthatunk, illetve amennyiben nincs használatban, törölhetünk is. (4. ábra) Új profil létrehozása során megadhatunk egyedi email címet, amennyiben a számlázással kapcsolatos információkat különböző személyeknek szeretnénk elküldeni. (5. ábra)

Számlázási profilok
4. ábra
Új számlázási profil
5. ábra

Amennyiben rendelkezünk már felhasználói fiókkal, úgy az új szolgáltatások megrendelése során is létrehozhatunk új számlázási profilt. Új szolgáltatás megrendelésekor a rendszer az utoljára használt számlázási profilt ajánlja fel. Amennyiben még be nem fizetett szolgáltatás számlázási profilját módosítja, akkor a módosításoknak megfelelően frissülnek a számlán szereplő adatok is. (6. ábra)

Figyelem! A Számlázási adatokat az érintett szolgáltatás megrendelését megelőzően kell módosítani, ugyanis ezt követően ennek már nem lesz hatása a korábban megrendelt szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Számlázási adatok
6. ábra

Szeretné megtekinteni a Rackhost szolgáltatásait?

Megnézem

Kapcsolódó cikkek