« Vissza

Kreditek vásárlása és kezelése

Általános Ügyintézés

Hogyan tudok kreditet vásárolni:

A Rackhost admin felületére belépve lehetősége van kredit vásárlására a Számlázás és kreditek menüpont Kreditek alpontjában. A kredit feltöltés gomb megnyomását követően beállíthatja a megvásárolni kívánt bruttó kredit mennyiségét. Itt tudja továbbá beállítani, hogy a vásárolni kívánt kreditekhez, milyen már meglévő vagy új számlázási címet szeretne hozzárendelni.

1. ábra

A megrendelést követően létrejön egy számla, melyet lehetősége van átutalással vagy bankkártyával fizetni. A sikeres teljesítést követően a Számlázás és kreditek menüpont Kreditek alpontjában lehetősége van nyomon követni kreditegyenlegét, illetve az egyenleg változásait.

Kredit feltöltés
2. ábra

Mire használhatóak fel a kreditek:

A megvásárolt kreditjei a későbbiekben bármikor felhasználhatóak új szolgáltatás vásárlásra, így egyszerűsítve a megrendelés folyamatát. A már meglévő szolgáltatások pedig automatikusan meghosszabbodnak a kreditegyenleg terhére, megkönnyítve azok menedzselését.

Mi történik, ha nincs elég kreditem szolgáltatást vásárolni:

Amennyiben új szolgáltatást szeretne rendelni, de nem rendelkezik elég kredittel, úgy a rendszer a megrendelés során nem vonja le a meglévő mennyiséget, viszont ha feltölti a hiányzó összeget, úgy kiegyenlítheti a szolgáltatás ellenértékét a Befizetés kreditből gombra kattintva, a kreditfeltöltés után.

Mi történik, ha nincs elég kreditem már meglévő szolgáltatás megújításához:

Amennyiben kredit egyenlege nem elég ahhoz, hogy teljesen fedezze a szolgáltatás ellenértékét, úgy a meglévő kreditekkel csökkentett számla állítódik ki, melyről a megszokott módon email értesítőt fog kapni. A fennmaradó részösszeg befizetését követően szolgáltatása meghosszabbodik.

Szeretné megtekinteni a Rackhost szolgáltatásait?

Megnézem

Kapcsolódó cikkek