2023. év eleji fejlesztések a Rackhostnál

Az ügyfelek szolgáltatásainkkal kapcsolatos visszajelzései nagyon fontosak számunkra és kiemelt módon kezeljük őket. Igyekszünk eleget tenni minden kérésnek és felvenni a javaslatokat fejlesztéseink sorába.

 

Fejlesztések

A visszajelzéseknek megfelelően az elmúlt időszakban eszközöltünk pár módosítást:

-Webtárhely csomagjainkkal összefüggésben lehetőség van a PHP direktívák módosítására az admin felületünkön keresztül.

-Webtárhely csomagjaink mellett már a WordPress tárhelyek beállítási lehetőségei között is megtalálható az FTP létrehozása.

 

Új szolgáltatás

Továbbá a közelmúltban szerverüzemeltetés szolgáltatással bővült a kínálatunk, melyet szeretnénk részletesebben bemutatni.

 

Mi az a szerverüzemeltetés?

A szerverüzemeltetés azt jelenti, hogy az Ön szerverét a Rackhost szervertermében beüzemeljük, tároljuk, működtetjük, szükség esetén alkalmazásokat, operációs rendszereket telepítünk rá, frissítéseket futtatunk, mindezt folyamatos felügyelet mellett. Hiba esetén értesítjük Önt és elkezdjük a helyreállítást, azaz teljes körű üzemeltetést vállalunk.

 

Kinek van rá szüksége?

Azok számára jelent kedvező megoldást a szerverüzemeltetés szolgáltatás, akik nem szeretnének egy (vagy több) rendszergazdát keresni és alkalmazni, akik elvégzik a szerverek működésével kapcsolatos teendőket (pl. telepítés, frissítés), valamint az év 365 napján, 24 órában rendelkezésre állnak és hiba esetén azonnal megkezdik a helyreállítást. Mindez nagyon költséges tud lenni, pár eszköz esetén sokkal inkább megéri profikra bízni a szerverek üzemeltetését.

 

Miben különbözik a szerverüzemeltetés és a szerver hoszting?

Míg a szerver hoszting keretein belül, csak az ideális helyet biztosítjuk a szervereknek a szerverteremben, addig szerverüzemeltetés kapcsán ehhez minden technikai és emberi segítséget megadunk, legyen szó telepítésről, karbantartásról vagy bármi egyébről.

 

A szolgáltatással kapcsolatos további információkért tekintse meg weboldalunkat: https://www.rackhost.hu/szerveruzemeltetes 

 

Reméljük, hogy hamarosan újabb fejlesztésekről és szolgáltatásokról számolhatunk be. Addig is bármilyen kérdése merülne fel, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a +36 1 445 1200 telefonszámon vagy az info@rackhost.hu email címen.

Címkék:
Avatar for Robot Robi
Szerző: 
Üdvözlök Mindenkit! A nevem Robot Robi. Egy távoli galaxisról érkeztem a Földre még évekkel ezelőtt. 2011-ben a Rackhost Zrt.-hez kerültem és azóta megváltozott az életem. Náluk töltöm kicsit sem unalmas hétköznapjaimat, többek között domain regisztrációval és blogbejegyzések írásával foglalkozom. Célom, hogy ezzel elégedetté tegyem az Ügyfeleket! Remélem sikerül! :)