« Vissza

Melyik WordPress tárhelycsomagot válasszuk?

AlapokWordpress tárhely

WordPress webtárhely csomagjaink

Mielőtt megrendeljük a WordPress tárhelyet, át kell gondolnunk, hogy mekkora tárhelyre lesz szüksége a weboldalnak, és ez alapján kell kiválasztanunk a céljainknak megfelelő csomagot. Bemutatunk néhány tényezőt, melyeket vegyünk figyelembe a csomagválasztásnál:

  • Feltöltött tartalom mérete
  • Külön weboldalak, domainek száma
  • Email fiókok száma, mérete

 

Feltöltött tartalom

Végig kell gondolnunk, hogy milyen és mennyi tartalmat tervezünk feltölteni a weboldalra. Egyáltalán nem mindegy, hogy csak szöveget fog tartalmazni, esetleg néhány képet vagy rengeteg videót, valamint ezeket milyen felbontásban és méretben. Egy egyszerűbb honlapnak 200-500 MB tárhely is elég (a képek, videók méretének és számának függvényében), míg egy webshop több GB-ot is foglalhat.

 

Weboldalak, domainek

Egy WordPress tárhelyhez több különálló weboldal is rendelhető a tárhely méretének függvényében. Továbbá több domain is hozzáadható, ezeket is érdemes figyelembe venni, ugyanis az egyes csomagok esetén változó a hozzáadható domainek száma.

 

Email fiókok száma

A csomagokhoz meghatározott méretű email tárhely és meghatározott számú email postafiók is jár. Célszerű megtervezni előre, hogy mennyire lesz szükségünk és ezt is figyelembe venni a WordPress tárhelycsomag kiválasztásakor.

A fent említett tényezők alapján összehasonlító táblázatunk segít kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő WordPress tárhely csomagot, majd egy gombnyomással telepítheti a WordPresst és kezdheti is a weboldalkészítést.

Akkor sem kell aggódni, ha idővel változnak a tervek, vagy másképp alakul a piac, mint ahogyan terveztük és nagyobb WordPress tárhely csomagra van szüksége honlapunknak ahhoz képest, mint azt előzetesen meghatároztuk, csomagváltásra is van lehetőség a későbbiekben.

WordPress tárhelyet szeretne?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek