« Vissza

A legjobb WordPress-bővítmények a bejelentkezéshez

Wordpress tárhely

WordPress webtárhelycsomagjaink

Átlagos honlapok és komoly webshopok esetében is sok haszna van annak, ha be lehet jelentkezni az oldalra. Online rendelés lehetősége, szállításhoz fontos információk megjegyzése, érzékeny adatok biztonságos tárolása, hozzáférés oktatóanyaghoz, extra tartalom elérése, és még megannyi funkció kínálható el egy regisztrációért cserébe. A bejelentkezés lehetőségét WordPress-bővítményekkel is lehet biztosítani, a WPBeginner gyűjtése alapján mutatjuk a legjobban bevált eszközöket.

 

Seedprod

 

Ezt a bővítményt már landing oldal készítéséhez is ajánlottuk, de arra is alkalmas, hogy programozói tudás nélkül is készítsünk bejelentkezési lehetőséget egy honlapra. Ízléses, egyszerű, minden információt megjelenítő, személyre szabott bejelentkező oldalt lehet készíteni, hogy a regisztrált látogatók minden tartalomhoz hozzáférjenek.

 

WPForms

 

Ez a legjobb űrlapkészítő WordPress-bővítmény, használják hírlevelekhez, fizetési adatok lekéréséhez, felmérésekhez, és természetesen regisztrációs és bejelentkezési lehetőségek kialakításához. Azért a legnépszerűbb megoldás, mert a legegyszerűbb ilyen eszköz is, pár kattintással is elkészíthető a funkció, ráadásul fizetős regisztrációkhoz is használható.

 

Theme My Login

 

Szintén könnyen használható WordPress-oldalak regisztrációjának alakítására, a honlap bármelyik oldalából bejelentkezési felületet varázsol. Elkészíthető vele az az oldal is, ami akkor jelenik meg, ha valaki az “Elfelejtettem a jelszavam” lehetőségre kattint.

 

Temporary Login Without Password

 

Ez a bővítmény akkor jön jól, ha valakinek ideiglenesen akarunk hozzáférést adni, például a weboldal fejlesztése miatt. Olyan bejelentkezési lehetőséget kínál, amelyhez nincs szükség regisztrációra, vagyis saját fiókra. Megadhatjuk az időpontokat, hogy mettől meddig legyen így hozzáférhető az oldal minden tartalma és funkciója.

 

Shield Security

 

Remek opció, ha különösen fontos számunkra a biztonságos bejelentkezés. A WordPress ugyanis nem zár ki felhasználókat, ha folyamatosan rossz jelszóval próbálnak belépni, ez a bővítmény viszont megteszi. Magunk állíthatjuk be, hogy hány próbálkozás után és mennyi időre zárja ki a gyanús probálkozókat. A spam kommentek szűrésében is segít.

 

Nextend Social Login

 

A korábban felsorolt bővítmények közül természetesen több is felkínálja a közösségi oldalas fiókokkal történő regisztrációt és belépést. Amennyiben ez a lehetőség kerül fókuszba, esetleg csak ilyen formában szeretnénk regisztrációs és bejelentkezési lehetőséget biztosítani, akkor érdemes ezt a bővítményt választani. Facebook-, Google- és Twitter-fiókkal kínál gyors, jelszó nélküli bejelentkezést.

 

Megadhatunk egy URL-t, hogy a felhasználó a regisztráció után arra az oldalra kerüljön, amelyre terelni szeretnénk a figyelmét. Beállítható, hogy az avatar képe automatikusan a közösségi oldalas fiók profilképe legyen.

 

Ebben a cikkünkben összegyűjtöttük a legjobb linkrövidítő WordPress bővítményeket.

WordPress tárhelyet szeretne?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek