« Vissza

Miért a WordPress a legjobb választás?

Wordpress tárhely

WordPress webtárhelycsomagjaink

Tekintse meg videónkat is a témában!

 

Nem véletlen, hogy sok időt és energiát áldoztunk a WordPress Tárhely csomagok elkészítésére. Rögtön slágertermék lett, hiszen a WordPress messze a legnépszerűbb CMS, azaz tartalomkezelő rendszer. Mi a WordPress titka? Az érvek toplistáján szerepel a rengeteg szuper bővítmény, amelyek közül kiemelkedik a Yoast. A SEO-támogató plugin weboldalán meg is jelent egy blogbejegyzés a WordPress legfontosabb előnyeiről. Szemlézzük ezt a cikket, hiszen 10 pontban remekül megválaszolja a címben feltett kérdést!

 

1, Ingyenes, nyílt forráskódú rendszer

 

A WordPress, a 2003-as kezdés óta nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, vagyis saját igényeinkre szabható, ráadásul ingyenes – ez a 2 előny együtt nyerő párost alkot. Bárki letöltheti és telepítheti – ez eddig is könnyű volt, de a WordPress Tárhely csomagok még inkább gyerekjátékká tették, egyetlen kattintás után 1-2 perc az egész. Így egy honlap kapcsán lényegében csak a domain és a tárhely jelent költséget, minden más megoldható a WordPress segítségével.

 

2, Népszerűség

 

A világ weboldalainak 43 százaléka WordPress-alapú! Lenyűgöző statisztika, abszolút piacvezető szolgáltatásról van szó. Ez azt jelenti, hogy a legnagyobb honlapokról is ihletet meríthetünk, hiszen a nagy cégek többsége jó eséllyel a WordPresst használja.

 

3, Óriási felhasználói és fejlesztői közösség

 

Az imént taglalt népszerűség hatása, hogy szakemberek tömege dolgozik WordPress-alapú honlapokkal, és sokan fejlesztik is a nyílt forráskódú rendszert, fantasztikus témákat és bővítményeket készítenek hozzá. Sőt, közösségeket is alkotnak szerte a világon. Mi például szegedi cég vagyunk, és a városunkban is szép tagszámmal működik helyi WordPress-témájú Facebook-csoport.

 

4, Alkalmazkodó készség

 

Rengeteg bővítmény és téma készül tehát a rendszerhez, így végtelen módon lehet átalakítani egy WordPress-szel működő honlapot. Folyamatos tehát a fejlesztés lehetősége, a felhasználóknak nem kell kompromisszumot kötni.

 

5, SEO-barát

 

Egy honlap sikerét nagyban befolyásolja a keresőoptimalizálás, vagyis a SEO (Search Engine Optimization). Ebben élen jár a WordPress, hiszen olyan “gyári” beállításai vannak, amelyek már indulásnál előnyt jelentenek a Google-keresőben. Ezt a hatást még fel lehet turbózni kezdők számára is könnyen használható SEO-bővítményekkel, illetve egyéb SEO-trükkökkel.

 

6, Rendszeres frissítés

 

Egy ilyen komoly tartalomkezelő rendszer sosincs kész, folyamatos fejlesztést igényel. A WordPress rendszeresen kap frissítéseket, amelyek növelik a biztonságot, bővítik a felhasználói előnyök listáját és csökkentik a hibák lehetőségét.

 

7, Biztonságos

 

A WordPress már egy óriási céggé nőtte ki magát, amelynek külön biztonsági csapata van, a téma legjobb szakembereivel. Folyamatosan figyelik a WordPress-alapú honlapok sebezhetőségeit, így még azelőtt közbe tudnak avatkozni, hogy gond történne. Ez teszi rendkívül megbízhatóvá a WordPresst.

 

8, Tökéletes blogmotor

 

Ha valaki egy blogot akar létrehozni, nem is kérdés, hogy a WordPresst választja – ezért is szokták a köznyelvben blogmotorként emlegetni ezt a CMS-t. A WordPress története egyébként is a blogok támogatásával kezdődött, ami továbbra is a rendszer szívét képezi. A WordPress a blogbejegyzések létrehozásának és menedzselésének világelső szakértője.

 

9, Könnyen karbantartható

 

Nem csak a blogok és honlapok elkészítéséhez nincs szükség programozói szaktudásra, a WordPress az elkészült weboldalak karbantartását is gyerekjátékká teszi. Például az említett, egyetlen kattintással elérhető frissítésekkel és speciális bővítményekkel.

 

10, Könnyen használható

 

A WordPress rendkívül felhasználóbarát, semmilyen képzettség nem szükséges a rendszer kiismeréséhez. A Rackhost Tudásbázisa pedig még könnyebbé teszi a használatát, ugyanis a 10 részes WordPress Tárhely Gyorstalpaló cikksorozatban minden szükséges ismeretet összefoglaltunk.

WordPress tárhelyet szeretne?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek