« Vissza

E-mail postafiók beállítása OSX Mail-ben

AlapokE-mail

Üzleti email csomagjaink

Az útmutatónk megtekinthető videó formájában is, lentebb pedig a részletes leírást találja:

 

Saját email fiók beállítása OSX Mail-ben:

Első lépésben az OSX Mail kezdőfelületén az alma jel melletti, Mail menüpont, Fiók hozzáadása menüpontot kell kiválasztanunk.

Fiók hozzáadása

A megjelenő ablakban, a Másik Mail-fiók… opciót kell bejelölnünk és a Folytatás gombra kattintanunk.

Fiókszolgáltató kiválasztása

Ezt követően a Név mezőben a feladó nevét tudjuk beállítani, majd E-mail cím mezőben meg kell adnunk a Rackhost felületén már létrehozott e-mail címet, illetve a Jelszó mezőben az ehhez tartozó jelszavunk. A szükséges adatok kitöltése után a Bejelentkezés gombra kell kattintanunk.

Fiókcím megadása

A megjelenő további beállítási lehetőségeknél, a fióktípus legördülő menüjében a POP vagy IMAP lehetőséget szükséges kiválasztanunk. Javasoljuk az IMAP protokoll használatát. A kettő közötti különbségről bővebben a következő tudásbázis cikkünkben olvashat.

A levelezés sikeres beállítása érdekében ismét meg kell adnunk az email címet és felhasználónevet (mindkét esetben a teljes email cím: pelda@domain.hu) és a hozzá beállított jelszót, valamint a a levelezőszerver címét szükséges még megadnunk, melyet a Rackhost fiók, Emailek menüpontja alatt találhatunk meg a Levelezőprogram beállítások feliratra kattintva.

Kiszolgálóbeállítások megadása

Amennyiben minden beállítást sikerült helyesen megadnunk, úgy a levelezés a Bejelentkezés gomb megnyomása után használható.

Üzleti emailt szeretne?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek