« Vissza

Nyers elérés a cPanel felületén

cPanel webtárhely

cPanel webtárhelycsomagok

Áttekintés

A nyers hozzáférési naplók olyan tömörített szöveges fájlok, amelyek információkat tartalmaznak a webhely látogatóiról. A naplók a látogatók által elért tartalmakra vonatkozó információkat is tartalmaznak. Ez a funkció lehetővé teszi egy .gz fájl letöltését, amely a hozzáférési naplót tartalmazza.

 

Naplók konfigurálása

Ez a szakasz lehetővé teszi a cPanel automatikus naplóarchiválásának beállítását. Azt is beállíthatja, hogy mikor törölje őket automatikusan.

  • Jelölje be a Naplófájlok archiválása az otthoni könyvtárba a rendszer statisztikáinak feldolgozása után jelölőnégyzetet, ha a naplófájlokat a /home/felhasználónév/logs könyvtárba szeretné tömöríteni és archiválni, miután a rendszer feldolgozta a webhely statisztikáit. Alapértelmezés szerint a rendszer 24 óránként feldolgozza a webhely statisztikáit.

Megjegyzés: A rendszergazda megváltoztathatja a feldolgozás gyakoriságát, vagy manuálisan kérheti a statisztikák futtatását.

 

  • Jelölje be az Remove the Previous month’s archived logs from your home directory at the end of the month jelölőnégyzetet, hogy minden hónap végén eltávolítsa az előző havi naplófájlokat.
  • Kattintson a Mentés gombra a módosítások mentéséhez.

Aktuális nyers hozzáférési naplók letöltése

Ez a szakasz felsorolja a fiókjában lévő tartományokat, valamint a naplóadatokat.

  • Domain – A fiókjában lévő domainek listája. Egy tartomány nyers hozzáférési naplójának eléréséhez hajtsa végre a következő lépéseket:
  1. Kattintson a kívánt linkre az adott tartomány nyers hozzáférési naplójának letöltéséhez.
  2. Nyissa meg a .gz fájlt annak megtekintéséhez.
  • Utolsó frissítés – A naplófájl legutóbbi frissítésének dátuma.
  • Lemezhasználat – A naplófájl által használt lemezterület nagysága.
  • Kapcsolódó domainek – A domain felett parkolt domainek listája.

cPanel webtárhelyet szeretne?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek