« Vissza

A legjobb WordPress-bővítmények nyereményjátékokhoz

Wordpress tárhely

A cégek többsége a közösségi médiát használja, ha nyereményjátékot akar indítani, pedig a honlapon is lehetséges, ráadásul így személyre (vagyis cégre) lehet szabni, és nem korlátoznak a Facebook vagy az Instagram szigorú szabályai. A weboldalas nyereményjáték további előnye, hogy biztosan növeli a látogatottságot, és hatékonyan szerezhető vele még több feliratkozó a céges hírlevélre. Az OptinMonster összegyűjtötte az ehhez szükséges legjobb WordPress-bővítményeket, innen szemezgetünk.

 

RafflePress

 

A szakértők véleménye szerint a RafflePress a legjobb nyereményjátékos WordPress-bővítmény, a készítői is a világ legjobbjaként reklámozzák. Ezt támasztja alá az a sok sablon, amellyel bárki egyszerűen szerkeszthet nyereményjátékot, mindössze pár perc alatt létrehozható. Bármilyen nyereményjátékot készítünk, biztosan reszponzív lesz, számítógépen és mobilon is remekül néz ki.

 

Több mint 20 nevezési módszert kínál fel a bővítmény, ami rendkívül egyszerűvé teszi számunkra a nyereményjáték kezelését és a jelentkezők számára is a részvételt. Például hírlevélre feliratkozással és közösségi médiás profilokkal is lehet nevezni. Csalás elleni védelemmel is ellátták.

 

Ára: évi 40, 100, 200 vagy 500 dollár, a választott csomagtól függően. (2023. januárban)

 

Easypromos

 

Amennyiben különösen ügyelünk a GDPR-előírásokra és a csalás elleni védelemre, akkor az Easypromos biztonságos választás. 8 nyereményjáték típust kínál, és olyan extrákat, mint az ismétlődő nyertesek kiszűrése és a nem kívánt résztvevők könnyű letiltása.

 

Ára: havi 29, 49, 199 és 399 dollár, a választott csomagtól függően. (2023. januárban)

 

ShortStack

 

Leginkább azoknak ajánljuk, akik a felhasználói tartalom köré szeretnék építeni a nyereményjátékokat. Minden eszközt megad, hogy a nyereményjáték organikusan terjedjen a közösségi médiában. Könnyen felfedezhetővé teszi az ismerősök tartalmait, így a barátok, kollégák és családtagok is nagyobb eséllyel csatlakoznak. Az analitikája is kiemelkedő, és népszerű előnye az e-mailes értesítés is.

 

Ára: havi 99, 249 vagy 499 dollár, a választott csomagtól függően. (2023. januárban)

 

Woorise

 

Van ingyenes megoldás is, a Woorise alap csomagja fizetés nélkül használható. Az első nyereményjátékhoz remek megoldás, így ingyen lehet tapasztalatot szerezni. Persze a bárki számára elérhető csomag limitált, de előnye, hogy a sablonokkal könnyen elkészíthető, mobilbarát nyereményjátékok indíthatók.

 

Ára: az ingyenes csomag mellett van havi 23, 39 és 79 dolláros előfizetés is. (2023. januárban)

 

KingSumo

 

Megbízható WordPress-bővítmény, hiszen az AppSumo fejlesztői készítették. Arra találták ki, hogy e-mail cím megadásával lehessen jelentkezni a nyereményjátékra, így természetesen megfelel a GDPR-szabályoknak.

 

Kiemelkedő előnye a rendkívül egyszerű használhatóság: kevesebb mint 1 perc alatt is létrehozható egy nyereményjáték. Lehet időzíteni a nyereményjáték indítását és lezárását, a vizuális elemei pedig könnyen feltölthetők.

 

Ára: ingyenes verziója is van, az extra funkciókhoz pedig 228 dollárért életre szóló előfizetés jár honlaponként (cikkünk írásakor, 2023 januárjában 49 dolláros akció fut).

WordPress tárhelyet szeretne?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek