« Vissza

A legjobb WordPress-bővítmények a Gyakran Ismételt Kérdések oldalhoz

Wordpress tárhely

WordPress webtárhelycsomagjaink

Minden vállalkozás találkozik olyan kérdésekkel, amelyeket gyakran tesznek fel a vásárlók és ügyfelek. Egy idő után elég fárasztó újra és újra ugyanazt a választ megfogalmazni, épp ezért szoktak a honlapon Gyakran Ismételt Kérdések oldalt, vagyis GYIK-oldalt (angolul: FAQ) létrehozni – ezután ugyanis elég csak linkelni ezt az oldalt.

 

Van néhány olyan weboldalfejlesztő szolgáltatás, amelyek WordPress-bővítményként is elérhetők, és tartalmaznak GYIK-oldal készítő funkciót – a WPBeginner segítségével ezek közül ajánlunk néhányat.

 

AIOSEO

 

Már több cikkben ajánlottuk, hiszen az AIOSEO-t tartják a legjobb és legsokoldalúbb SEO-bővítménynek a WordPresshez.

 

Természetesen GYIK-oldal is létrehozható és szerkeszthető vele. Megadhatók a kérdések és a hozzájuk tartozó válaszok, a szöveges elemek pedig egyedi igényre szabhatók színekkel és betűtípusokkal. Ez a funkció az ingyenes változattal is elérhető.

 

Egy SEO-bővítménytől nem is várhatnánk mást, mint hogy a Google-találati listákhoz is optimalizálja a kérdéseket és a válaszokat. A találati listában a GYIK-oldalakból szokott a Google olyan kérdés rubrikákat megjeleníteni, amelyekre kattintva megjelenik a válasz – az AIOSEO segítségével a mi kérdéseink és válaszaink is így jelennek meg.

 

Ár: van ingyenes verziója, a prémium szolgáltatás évi 124 dollártól indul (2024 februári adat).

 

Heroic FAQs

 

Ez a prémium bővítmény könnyen használható, a fogd és vidd módszerrel nem csak a kérdés-válaszok sorrendjét lehet alakítani, de kategóriákba is lehet őket rendezni, hogy sok kérdés-válasz esetén könnyen átlátható legyen a GYIK-oldal.

 

Öt GYIK-oldalas sablont is kínál a még egyszerűbb szerkesztésért, amelyhez további képeket, idézeteket, listákat, videókat tehetünk. 15 ikont is kínál a kérdésekhez, hogy a honlap dizájnjához illő vizuális elemet ki tudjuk választani.

 

Természetesen itt is elérhető a “harmonika” jellegű megoldás, vagyis hogy a válaszok a kérdésekre kattintva jelenjen meg.

 

Ár: évi 299 dollártól (2024 februári adat).

 

SeedProd

 

A landing oldalak elkészítéséhez már részletesen ajánlottuk a SeedProd WordPress-bővítményét, amely természetesen GYIK-oldal szerkesztésére is alkalmas.

 

A funkció hasonló, mint az előző két bővítmény esetén, viszont érdekessége, hogy lehet még csavarni egyet rajta: a kattintásra legördülő választ úgy is lehet átláthatóvá tenni és csoportosítani, hogy a blokkon belül is további kérdés-válasz formában érkeznek az információk.

 

Ár: évi 79 dollártól (2024 februári adat).

 

Thrive Architect

 

Itt is könnyen, a fogd és vidd módszerrel szerkeszthető a GYIK-oldal. Szintén tudja az eddig már leírt alap funkciókakat, ezen felül viszont a válaszok legördüléséhez különféle animációk közül lehet választani.

 

Ár: évi 599 dollár (2024 februári adat).

 

Ultimate FAQ

 

A prémium bővítmények között ez a legolcsóbb, és szintén tud minden olyan alap funkciót, amelyet korábban felsoroltunk. További előnye, hogy Google-táblázatból is lehet kérdéseket és válaszokat importálni a GYIK-oldalra.

 

Ár: 67 dollár az örökös használatért (2024 februári adat).

 

Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legjobb WordPress-bővítményeket banner készítéséhez.

WordPress tárhelyet szeretne?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek