« Vissza

Hogyan próbálhatom ki a domain elkapó szolgáltatást?

AlapokDomain elkapó

A domain elkapó szolgáltatás használatáról tekintse meg videónkat is!

A Rackhost domain elkapó szolgáltatása segítségével értékes domaineket szerezhet, mégpedig olyan módon, hogy a lejáró domain nevekre licitálva elkaphat kiváló nevű és/vagy korábban minőségi tartalommal rendelkező domaineket, ezáltal keresőoptimalizálási szempontból jobb helyzetbe kerülhet, mint egy újonnan regisztrált domainen létrehozott honlappal.

Most lehetőséget nyújtunk arra, hogy bárki ingyenesen kipróbálja ezt a szolgáltatást. Ehhez annyit kell tenni, hogy a cikk végén található linkre kattintva regisztrál a Rackhost rendszerébe, ahová regisztráció után automatikusan feltöltődik 2000 kredit, mely bruttó 2000 Ft-nak felel meg. Ez a domain licit minimum összege, mely azt jelenti, hogy ennek segítségével ingyenesen állíthatja be első domainjét elkapásra a Domain figyelő menüponton belül a Domain elkapó fülre kattintva. (1. ábra)

Hogyan próbálhatom ki a domain elkapót
  1. ábra

Sikeres elkapás esetén az Öné is lesz a domain. Amennyiben esetleg sikertelen lett volna az elkapás, akkor sem kell aggódni, az összeg nem veszik el. A kreditek jóváíródnak a fiókban, azaz a későbbiekben újra próbálkozhat és lehetősége van újabb domain elkapására licitálni.

Természetesen, ha további krediteket szeretne feltölteni újabb elkapáshoz, vagy a licit összegét szeretné a minimum összeg fölé növelni a siker érdekében, ezt is megteheti kreditek vásárlásával.

Szeretné kipróbálni domain elkapó szolgáltatásunkat?

Ehhez 2000 kreditet biztosítunk, mellyel az első elkapás ingyenes.

Kipróbálom

Kapcsolódó cikkek