« Vissza

Hogyan hozhatok létre saját cPanel webtárhelyet?

AlapokcPanel webtárhely

cPanel webtárhelycsomagok

A cPanel webtárhely, és úgy alapvetően bármilyen webtárhelycsomag vásárlása esetén az első kérdés nem is az, hogyan tudunk tárhelyet vásárolni, hanem a hol, azaz melyik tárhelyszolgáltatót választjuk. Első lépésként azt kell kiválasztanunk, hogy melyik szolgáltatónál szeretnénk igénybe venni a cPanel tárhelyet, viszont az előfordul, hogy  számunkra megfelelő szolgáltató megtalálása sok időt vesz igénybe. Több lehetőségünk is van: kikérhetjük barátaink, ismerőseink, vagy szakértők véleményét, olvashatunk blogokat, fórumokat, keresgélhetünk az interneten.

Amennyiben ezen az oldalon jár, bizonyára már sikerült kiválasztani a megfelelő szolgáltatót és azt is, hogy melyik cPanel webtárhelycsomag a legmegfelelőbb az igényeinknek. Ekkor a Rackhost cPanel webtárhelycsomagjai alatt a „Kiválasztom” gombra kattintva az Adatok megadása mezőben látható adatokat kell kitölteni:

  • felhasználó adatai,
  • számlázási adatok,
  • kiválasztott csomag és időtartam

Ezután az admin felületen keresztül a Tennivalók fül alatt lehet kezdeményezni a számla kiegyenlítését, ezt követően pedig indítható a szolgáltatás. Ha bármilyen probléma, vagy kérdés merülne fel a rendelés folyamán, vagy a szolgáltatással kapcsolatban, érdemes minden esetben az ügyfélszolgálatunkhoz fordulni!

cPanel webtárhelyet szeretne?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek