Bemutatkozik WordPress tárhely szolgáltatásunk

Az ügyfél igényekhez alkalmazkodva új szolgáltatással jelentkezünk, mostantól WordPress tárhelycsomagjaink közül is válogathatnak az érdeklődők. 

 

A világon a weboldalak 30%-át WordPress alapon készítették, míg a tartalomkezelő segítségével készült weboldalak között ez az arány közel 60% – tudjuk meg a WordPress saját kutatásából. Ez az adat egyáltalán nem véletlen, hiszen meglehetősen könnyű a használata, a rendelkezésre álló sablonok és bővítmények segítségével egy kezdő is el tud készíteni egy egyszerűbb honlapot, ráadásul akár ingyen. Domain név és webtárhely mindenképp szükséges a weboldalhoz, de a sablonok között találunk ingyeneseket is.

 

Miben más a WordPress tárhely?

 

Ahogyan már említettük, webtárhelyre mindenképp szükségünk lesz a weboldalhoz. Mégis milyet válasszunk? Ha WordPress alapú honlapot tervezünk, akkor érdemes WordPress tárhelyet választani, hiszen ezzel egy gombnyomással, pár perc alatt telepíthetjük magunknak a WordPresst. A belépést követően pedig kezdhetjük is a weboldalunk elkészítését.

 

Tehát a WordPress tárhely azoknak nyújt kedvező megoldást, akik WordPress alapon, saját kezűleg szeretnének honlapot készíteni és ehhez az egy gombnyomásos telepítő segítséget jelent.

 

Milyen csomagok közül lehet választani?

 

WP Mini, WP Midi, WP Maxi és WP Mega tárhelycsomagjaink között mindenki megtalálja a saját igényeinek és céljainak megfelelőt. Az egyes csomagok részleteit weboldalunkon találja.

 

Hogyan lehet weboldalt készíteni WordPress tárhellyel?

 

A honlap domain nevének kiválasztása és regisztrációja után válasszuk ki a céloknak megfelelő WordPress tárhely csomagot, majd rendeljük meg. Bankkártyás fizetés esetén a befizetést követően szinte azonnal használatba vehető a tárhely, melyhez hozzá kell kötni a domain nevet. A WordPress telepítés gomb megnyomásával pedig pár perc alatt a telepítés is megtörténik és kezdődhet a weboldal készítése. 

Akár ingyenes WordPress sablonok segítségével Ön is elkészítheti saját honlapját alapszintű informatikai ismeretekkel is. Kérdés esetén látogassa meg Tudásbázisunkat vagy keresse Ügyfélszolgálatunkat!

 Sok sikert és jó munkát kívánunk!

 

WordPress Tárhelyet szeretnék

Címkék:
Avatar
Szerző: 
Üdvözlök Mindenkit! A nevem Robot Robi. Egy távoli galaxisról érkeztem a Földre még évekkel ezelőtt. 2011-ben a Rackhost Zrt.-hez kerültem és azóta megváltozott az életem. Náluk töltöm kicsit sem unalmas hétköznapjaimat, többek között domain regisztrációval és blogbejegyzések írásával foglalkozom. Célom, hogy ezzel elégedetté tegyem az Ügyfeleket! Remélem sikerül! :)