Gyakran előfordul, hogy bővül a weboldalunk, vagy csupán változnak a terveink, igényeink és nagyobb tárhelyre lesz szükségünk, azaz szeretnénk csomagunkat egy nagyobbra cserélni. Ennek természetesen semmi akadálya, könnyedén kivitelezhető.

Hogyan tudok váltani?

A Rackhost felhasználói fiókunkba belépve, a Webtárhelyek menüpont alatt található a Csomagváltás gomb, amelynek segítségével egy nagyobb csomagra van lehetőségünk váltani, ezáltal megnövelve a rendelkezésre álló webtárhely méretét. A befizetendő összegben automatikusan jóváíródik az aktuális tárhelyszolgáltatásból fennmaradt időtartam díja. Amennyiben a jóváírás és a meglévő kreditegyenleg kevesebb lenne, mint az új csomag ára, úgy a teljes összeget be kell fizetni, a jóváírást pedig bármilyen szolgáltatáshoz felhasználható kreditként írjuk jóvá. A bővítés megtörténtekor újrakezdődik a szolgáltatás fenntartásának egy éves periódusa.

A tárhelyhez kapcsolható domainek számának bővítése csak azon tárhelyek esetében érhető el, amelyek 2016. október 26. után kerültek megrendelésre. A régebbi tárhelyek esetén csak a rendelkezésre álló tárhely méretét van lehetőség növelni.