Rólunk mondták - Ügyfélvélemények - Rackhost.hu
Elérhetőség Webmail Kosár Belépés

Rólunk mondták

Páder Zsófia
Az SZTE EHÖK SE női röplabda csapat honlapjának főszerkesztője

A csapat idén megnyerte az NB II bajnokságot, a következő szezonban az NB I-ben szeretnénk indulni. A szponzorkeresésben elengedhetetlen szerepe van honlapunknak, melynek üzemeltetője a Rackhost Kft. Gyakran frissítjük a tartalmat, különböző gépekről, helyekről töltünk fel híreket, és eddig soha semmilyen problémát nem észleltünk. Nagyon elégedettek vagyunk, köszönjük!

Gugyella Noémi
A Babamama.hu felelős szerkesztője

Két éve indult oldalunk, melynek forgalma mára eléri a havi 50.000 oldalletöltést is, egyidejűleg több ezren tartózkodhatnak oldalunkon. Teljes mértékben elégedettek vagyunk a VPS-t nyújtó Rackhost Kft. munkájával, és főleg munkatársaival, akik a kezdetektől rendkívül türelmesek és segítőkészek, minden kérdésünket, kérésünket teljesítik.

Petrovics Nikolett
Az Ingatlannet.hu értékesítési vezetője

Az Ingatlannet.hu Magyarország egyik legjelentősebb ingatlanhirdető- és keresőportálja. Jelenleg több mint 240 000 ingatlanhirdetéssel és 180 000 regisztrált felhasználóval. Piacvezető pozíciónk eléréséhez nagyban hozzájárult a megbízhatóság, amit a Rackhost Kft. képvisel. Örülök, hogy profi kezekben tudhatjuk szervereinket.

Szilágyi György
0xc0defeed.com

Közel tíz éves fejlesztői pályafutásom alatt rengeteg tárhely szolgáltatóhoz volt már szerencsém, így tisztában vagyok azzal, hogy nagyon nehéz minőségi szolgáltatót találni. A Rackhost Kft. mind szolgáltatásban, mind profizmusban magasan az élen jár a többi szolgáltató felett. Az ügyfeleim által sikerült a Rackhost Kft. szinte összes szolgáltatását kipróbálnom, és sohasem volt problémám a szolgáltatásukkal. A support gyorsan reagál és nagyon segítőkész. Én már megtaláltam a weboldalaim otthonát a Rackhostnál.

Varga Szabina
Sales Assistant Bentadex Kft

Egy megbízható, dinamikus csapat, akikre bármikor lehet számítani, és mindenre megtalálják a megoldást. Az újonnan indult honlapunkkal kapcsolatban több akadályba is belefutottunk, de az ő segítségükkel sikerült megugrani ezeket a nehézségeket. Személy szerint rengeteg segítséget kaptam tőlük, instant módon, legvégső esetben 12 órán belül eljuttatták hozzám a legoptimálisabb megoldást, mely egy laikus számára is felhasználóbarát volt. A közvetlenség, segítőkészség, precizitás, rugalmasság, kitűnő szakmai felkészültség a cég vezetőségét is meggyőzte a Rackhost kiválóságáról. Köszönjük!

Tamási Rezső
aquariumgarden.hu

Ilyen gyors válaszra és tettekre nem számítottam. Nagyon köszönöm. Ez az igazi szolgáltatás és ilyen egy igazi szolgáltató! Látszik, hogy Önöknél a szlogen: Mindent a partnerért. Ilyen szolgáltatókra van szükség ebben a felhígult internet világban. Hangoztatni fogom ezt és az Ön cégüket mindenhol.

L.K.
A Sideran.hu üzemeltetője

Nagyra értékeljük az erőfeszítéseiket, amiket a hibák kinyomozása, és a kód kijavítása terén tettek. Van okunk érezni, hogy nem üres szlogen volt, amit az átálláskor írtak nekünk, hogy egy profi csapat veszi át a tartalmunk technikai gondozását.

Losonczi-Tóth József
Munka Világa Közhasznú Egyesület

Minőségi, profi munka jellemzi a Rackhost Kft. munkatársait. Minden kérdésünkre azonnali, érdemleges választ, segítséget kaptunk. Minket meggyőztek! Köszönjük!

Fejes Gábor
FertiloPharma Kft

Egyébként mindentől függetlenül gratulálok a weboldalhoz és a felhasználói keretrendszerhez, magyar cégektől ritkán látni ennyire jól működő, és usability szempontjából is profi weboldalt + rendszert.

Kiss Zsolt
almasiweb.hu

Továbbá szeretnék gratulálni, hogy az önök cége ilyen rugalmas, hogy mindenben igyekszik a mindenkinek jó megoldást megtalálni, csak így tovább.

Debnár László
rakosliget.hu

A cég komolyan veszi ügyfeleit. Szolgáltatása professzionális, ügyfélkezelése gyors, pontos, ügyfélcentrikus. Ha valaki nem akar gondot magának, akkor a Rackhost szolgáltatásait választja. Még egyszer köszönök mindent. Az emberi hozzáállásuk - ha lehetőségük van segítenek - példamutató.

Schneider Balázs
Devsome Kft

Szoftverfejlesztéssel foglalkozó cégünknek kiemelten fontos a megbízható IT háttér. A Rackhost Kft. kényelmes és gyors ügyintézésével, valamint technikai felkészültségével teljesen meg vagyunk elégedve - legyen szó domain név regisztrációról, email vagy tárhely szolgáltatásról mindig készséggel állnak a rendelkezésünkre.

Dr. Ölveczky István
kerekesdr.hu

Köszönöm eddigi szolgáltatásukat, fennakadás nélkül, megbízhatóan működik a rendszer.

Horváth Norbert
horvathdesign.hu

Minden ismerősömnek a Rackhost-ot javaslom!

Medgyesi Tímea
prettyinpurple.hu

Engedje meg, hogy dicsérettel illessem az ügyfélkezelésüket, a mai világban ritka példa az ennyire gyors válasz és a nagyfokú segítőkészség. Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

BackGround Work & Social Media Manager
exactSolution.hu

Köszönöm szépen az eddigi segítséget, nagyon korrektek, segítőkészek, már sok ügyfelemnek ajánlottam Önöket és a továbbiakban is így fogok tenni!

Kovács Sándor és Kovács Sándorné

Véleményünk szerint itt kezdődik a "szolgáltató", mint fogalom, ahogy Önök csinálják! Maximálisan elégedettek vagyunk az Önök szolgáltatásaival. Nagyon segítőkészek és segítségükkel minden zökkenőmentesen zajlik!
Gratulálunk! Csak így tovább!

Simon Krisztián
cocoon.hu

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szuper csapat vagytok! Hálás köszönet!

freshcar.hu

Nagyon koszonom. Orulok, hogy megtalaltam anno a cegeteket. Igazan professzionalis szolgaltatast nyujtotok.

Barna Zsolt
vendeg.com

Egy országos cégkereső portált üzemeltetek, közel 20.000 céggel a fedélzetén. Ehhez kapcsoltunk nemrég egy olyan lehetőséget, melyben ingyenes weboldalkészítést kínálunk a cégeknek, vállalkozásoknak. Ennek kapcsán rövid időn belül közel száz domaint regisztráltattunk már a Rackhosttal, mely a jövőben többszöröződni fog. A piac legkedvezőbb árai mellé egy teljesen korrekt, rugalmas, ügyfélbarát hozzáállást tapasztaltunk megfelelő szakmai tudással, mely egy ilyen cégnél rendkívül fontos. További fejlődést és üzleti sikereket kívánok a Rackhostnak és remélem, hosszú távon partnerként tudhatom őket.

Horváth Boldizsár
farm2fork.hu

Örülök, hogy Önöknél regisztráltam. Rögtön felvették a telefont, az emailjeimre is gyorsan reagálnak. Kiváló szolgáltatás!

Lendvai Gábor
s2moon.com

Nagyon jó és jól használható az oldaluk. Öröm használni, gratulálok!

buzasziv.hu

Öröm Önökkel dolgozni, nagyon szakszerű és gyors munka.

Havasi Péter
somejam.com

Le vagyok nyűgözve a segítőkészségüktől és ügyfélszolgálatuktól, és nemkülönben az egész szolgáltatásuktól! Igazából eddig is le voltam. Nem vagyok profi - csupán kisebb weboldalakat készítek - , de eddig is minden magyar megbízómnak az Önök szolgáltatását ajánlottam, ezután is így lesz.

Mikó Zsolt
mikozsoltofficial.hu

Örülök, hogy Önök mellett döntöttem annak idején! Gratulálok a segítőkész hozzáállásukhoz, amit a szolgáltatás biztosítása érdekében tesznek!

Ferenc

Nagyon elégedett vagyok az ügyintézés gyorsaságával. Másoknak is ajánlani fogom a szolgáltatásaikat!

László
furbi.hu

Szuperek vagytok, elképesztően jó a rendszeretek, nagyon meg vagyok vele elégedve, minden megy, mint a karikacsapás. Jó pár éve foglalkoztam utoljára webbel, de akkoriban mit nem adtam volna egy ilyen rendszerért!

Nagy "Kimura" Zsolt
ride4life.hu

Mivel úgy gondolom, a jó dolgokat is jó ha megkapják visszajelzésnek, az előbbi emailes és telefonos segítséget szeretném megköszönni. Még soha nem volt részem abban hasonló ügyintézésnél, hogy ennyire udvarias, kedves, és segítőkész lett volna valaki. Customer experience szintén csillagos ötös, és bár eddig több magyar szolgáltatót is használtam, de az Önök szolgáltatása kiemelkedik a tömegből.

Cseh Krisztina
tenaeked.hu

Egészen hihetetlenül el vagyok képedve a kedves segítségétől, és attól, hogy nem tolt le az ügyetlenkedésem miatt! Van még ilyen? Nagyon köszönöm!!!

Máté Richárd
mentsdapenzed.hu

Bár minden ügyfélszolgálat így működne, mint az Önöké!

Szabó Gyula
szgyartdesign.hu

Segítőkész csapat, ami ritka. Az árak is rendben vannak. Engem meggyőztek.

Kőszegi Péter, műszaki igazgató
FutureSec Kft.

A tájékoztatásuk tökéletes volt, minden igényt kielégítő, a hibamegoldásuk pedig példaértékű. A hibakezelésük eddig számunkra példaértékű volt, több nagyobb céggel is kapcsolatban állunk (a biztonság technika területén), de ilyet még nem tapasztalunk. Gratulálunk a csapathoz!!! :)

Vinnai Zoltán Netfone értékesítési pontok
netfonepontok.hu Netfone Telecom Kft.

A tájékoztatásuk tökéletes volt, minden igényt kielégítő, a hibamegoldásuk pedig példaértékű. A hibakezelésük eddig számunkra példaértékű volt, több nagyobb céggel is kapcsolatban állunk (a biztonság technika területén), de ilyet még nem tapasztalunk. Gratulálunk a csapathoz!!! :)

Törzsök Dávid

Átlátható webes felület, gyors adminisztráció, megbízhatóság, barátságos ügyfélszolgálat!

VELVER Elektronika Kft.

Gyors és szakszerű technikai segítség! Egyszerű fizetési lehetőségek! Több webáruházat is üzemeltetünk, a Rachhost kiváló partner benne! Többféle csomag közül lehet választani, mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt! Számos szolgáltatást tud biztosítani, aki nem hiszi, járjon utána :)!

Körmendy Tamás E.V.

Jó ár. Ügyfélszolgálat gyors és rugalmas.

Laroti Bútor

Gyors, segítőkész ügyfélszolgálat, sok minden egy helyen.

mudlark.hu

Villámgyors szerverek, kiváló támogatással és felhasználóbarát ügyfélportállal. Köszi Nektek!

Schmidt Bálint
designbyschmidt.eu

Rendkívül, gyors és felhasználóbarát ügyfélszolgálat, mindenben kapok segítséget, nagyon jó árakat és nagyon jó szolgáltatást kapok.

hutoracsmaszk.hu fermentalouveg.hu hotalca.hu legterelo.hu

A legjobb ügyfélszolgálat. Eszembe nem jutna váltani.

Abdai Zsolt

Szimpatikus a gyors és problémamegoldó orientáltságuk. Jó dokumentáció készült a felületen beállítható funkciókról, valamint maga a felület is megfelelően működik, gyorsan életbe lépnek a domain módosításai. Többször regisztráltam át domaint hozzájuk, ami zökkenőmentesen és automatikusan ment, még hétvégén is 1-2 nap alatt lezajlott a folyamat.

B. Papp László
egészségügyi szakújságíró

Több civil szervezetnek ajánlottam már a Rackhost általam is használt szolgáltatásait: minden alkalommal amikor bármilyen technikai vagy adminisztratív kérdés miatt telefonon vagy emailben az ügyfélszolgálathoz fordulunk, a gyors, kompetens, rugalmas ügyintézés is megerősít abban, hogy mennyire jó döntés volt a Rackhostot választani.

Járossy Dorottya

Hihetetlenül korrekt és rugalmas szolgáltató, illetve végtelenül segítőkész szakemberek. Amikor megrendeltem a domaint és tárhelyet, akkor még fogalmam sem volt mibe is vágom a fejszémet, így hamar akadályokba ütköztem, de itt villámsebességgel jött a segítő válasz, és értékes tippek, anyagok. Manapság ritka ez a fajta hozzáállás, főleg egy piacon, ami ennyire telített. Köszönöm Rackhost!

Gábriel Design

Kezdő weblapkészítőként regisztráltam a Rackhost-hoz nulla tapasztalattal. Wordpress oldalak létrehozását kezdtem el és kb. regisztráció után 2 órával már kész volt az első oldalam alapja, amit persze tönkre is tettem mindenféle beállítással. Írtam az ügyfélszolgálatnak és pár percen belül javították is a hibámat. Több honlappal később hibák még mindig előfordulnak, mert sok plugint kipróbálok, de az ügyfélszolgálat mindig segített a bajomon. 10/10 pont: Honlap létrehozás egyszerűsége 10/10 pont: Ügyintézők profi hozzáállása 10/10 pont: Figyelmeztetések az előfizetések lejárása előtt 1 hónappal vagy esetleges karbantartásról. Köszönöm Rackhost a profi szolgáltatást.

Vajky Gergő
omnisx.hu

Évek óta foglalkozom weboldal és webshop készítéssel, több szolgáltatóval működtem már együtt, de a Rackhosttal van talán a leghosszabb kapcsolatom. Olcsó ÉS jó, amit kevesen mondhatnak el magukról. Az ügyfélszolgálatnak pedig kifejezetten köszönöm az eddigi munkáját, bármikor szükségem volt segítségre, órákon belül megoldották az összes kérésemet, problémámat minden alkalommal!

lulu.otamoon.hu

Teljes mértékben elégedett vagyok az önök szolgáltatásával mind árban, mind megbízhatóságban. Eddig csak azt tudom mondani, hogy le a kalappal, hogy vannak ilyen összeszedett és jól működő szolgáltatók.

hopebyrekapavo.hu

Szuper segítőkész csapat! Gyors választ kaptam, kb. 1 óra alatt megoldották a kérésem. Csak ajánlani tudom őket!

Nagy Daniel

Kb. 5-6 éve bérlek tárhelyet weboldalaimnak a Rackhost Zrt.-nél. Sokszor kerestem meg őket kéréseimmel, kérdéseimmel. Mindig, egytől egyig készségesen, érthetően, segítettek nekem. Profi cég, következetes, tisztességes. Imádom. Köszönöm nekik.

freshy.hu

Rendkívül gyors válaszadás és segítségnyújtás bármilyen probléma esetén. Előfordult, hogy egy adott kérdésemre két kollégájuk is segítő választ adott.

legjobbangoltanfolyam.hu

Gyors és segítőkész az ügyfélszolgálat!

Nováki Lóránt
egyelkinait.hu

Én a Rackhosttal egy wikipédia listában találkoztam először, amiben a magyar weboldal szolgáltatók voltak felsorolva. Azóta alkalmam volt több aspektusát is megismerni a cégnek, és elégedett vagyok minden szempontból. Világos, jól kezelhető online felület, mindig rendelkezésre álló ügyfélszolgálat, hatalmas FAQ adatbázis, és a legfrissebb verzióval futó rendszerek, meg persze a mindenképp igazságos árazás. Minden ismerősömnek őket ajánlom.

Békési Gergely
gbhmedia.hu

Tényleg nagyon köszönöm, ilyen gyors és segítőkész ügyfélszolgálattal még sosem találkoztam.

varadivillany.hu

Szeretném hálámat kifejezni, és megdicsérni Önöket. Kiváló a domain és a hosting szolgáltatásuk, verhetetlen áron. Tizenegynéhány éves korom óta foglalkozom amatőr szinten weblapok bütykölésével, és eddig az Önök szolgáltatása verhetetlen, ilyen egyszerű a DNS és külsős e-mail konfiguráció még sosem volt. A webes felületük kiváló kezelést és információt nyújt, ez teljesen verhetetlen. FTP-vel, e-mailezéssel sosem volt gond, már elkezdtem használni a DNS-sel felsetupolt e-maileket, és még a nagyobb cégek filterei sem szűrik ki az e-mailjeimet. HTTPS beállítása szintén iszonyú könnyű volt Önöknél. Egyelőre le vagyok nyűgözve, örülök.

Vesztergombi Tícia
ticia.hu

Már évek óta a Rackhostnál van a domainem, nemrég a tárhely szolgáltatásukat is igénybe vettem, mert levelezési problémáim voltak. Beállítottam az email fiókom telefonos segítséggel, majd a levelezést is a Tudásbázisban leírtak szerint bruttó 4 perc alatt és minden korábbi problémám megszűnt. Végre működik a levelezésem. Mindig gyors és pontos ügyintézéssel találkoztam telefonon és emailben is, a csomagoknak is remek az ára, elégedett vagyok. Az egyik kedvenc szolgáltatóm :)

pixelfix.hu, pixelfix.net

Teljes mértékben elégedettek vagyunk a Rackhost szolgáltatásaival. Mindig elérhető, profi csapat, kedves és segítőkész kollégákkal.

longmyndbooks.co.uk

Más szolgáltatónál is volt domain és tárhelyem, de amikor új weboldalt akartam indítani, körülnéztem a piacon. Rögtön megtetszett a Rackhost oldala, az árfekvés és a szolgáltatások választéka is megfelelt. Nem csalódtam. Kérdéseimre azonnal kapok választ, és a Rackhost munkatársai készségesen segítenek mindenben. Ennek eredménye az lett, hogy átregisztráltam az összes domain nevemet a Rackhosthoz!

Balassa Tamás
FilaSin Kft, www.filasin.com

Nagyon pozitív, türelmes, segítőkész és teljeskörű ügyfélszolgálatos támogatást kaptunk, ráadásul hétvégén!

bastetlux.hu

Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget! Örülök, hogy egyre jobban látom, hogy nagyszerű a Rackhost minden téren! Kommunikáció, segítség...