Rólunk mondták - Rackhost.hu
Webmail Kosár Belépés

Rólunk mondták

Páder Zsófia
Az SZTE EHÖK SE női röplabda csapat honlapjának főszerkesztője

A csapat idén megnyerte az NB II bajnokságot, a következő szezonban az NB I-ben szeretnénk indulni. A szponzorkeresésben elengedhetetlen szerepe van honlapunknak, melynek üzemeltetője a Rackhost Kft. Gyakran frissítjük a tartalmat, különböző gépekről, helyekről töltünk fel híreket, és eddig soha semmilyen problémát nem észleltünk. Nagyon elégedettek vagyunk, köszönjük!

Gugyella Noémi
A Babamama.hu felelős szerkesztője

Két éve indult oldalunk, melynek forgalma mára eléri a havi 50.000 oldalletöltést is, egyidejűleg több ezren tartózkodhatnak oldalunkon. Teljes mértékben elégedettek vagyunk a VPS-t nyújtó Rackhost Kft. munkájával, és főleg munkatársaival, akik a kezdetektől rendkívül türelmesek és segítőkészek, minden kérdésünket, kérésünket teljesítik.

Petrovics Nikolett
Az Ingatlannet.hu értékesítési vezetője

Az Ingatlannet.hu Magyarország egyik legjelentősebb ingatlanhirdető- és keresőportálja. Jelenleg több mint 240 000 ingatlanhirdetéssel és 180 000 regisztrált felhasználóval. Piacvezető pozíciónk eléréséhez nagyban hozzájárult a megbízhatóság, amit a Rackhost Kft. képvisel. Örülök, hogy profi kezekben tudhatjuk szervereinket.

Szilágyi György
0xc0defeed.com

Közel tíz éves fejlesztői pályafutásom alatt rengeteg tárhely szolgáltatóhoz volt már szerencsém, így tisztában vagyok azzal, hogy nagyon nehéz minőségi szolgáltatót találni. A Rackhost Kft. mind szolgáltatásban, mind profizmusban magasan az élen jár a többi szolgáltató felett. Az ügyfeleim által sikerült a Rackhost Kft. szinte összes szolgáltatását kipróbálnom, és sohasem volt problémám a szolgáltatásukkal. A support gyorsan reagál és nagyon segítőkész. Én már megtaláltam a weboldalaim otthonát a Rackhostnál.

Varga Szabina
Sales Assistant Bentadex Kft

Egy megbízható, dinamikus csapat, akikre bármikor lehet számítani, és mindenre megtalálják a megoldást. Az újonnan indult honlapunkkal kapcsolatban több akadályba is belefutottunk, de az ő segítségükkel sikerült megugrani ezeket a nehézségeket. Személy szerint rengeteg segítséget kaptam tőlük, instant módon, legvégső esetben 12 órán belül eljuttatták hozzám a legoptimálisabb megoldást, mely egy laikus számára is felhasználóbarát volt. A közvetlenség, segítőkészség, precizitás, rugalmasság, kitűnő szakmai felkészültség a cég vezetőségét is meggyőzte a Rackhost kiválóságáról. Köszönjük!

Tamási Rezső
aquariumgarden.hu

Ilyen gyors válaszra és tettekre nem számítottam. Nagyon köszönöm. Ez az igazi szolgáltatás és ilyen egy igazi szolgáltató! Látszik, hogy Önöknél a szlogen: Mindent a partnerért. Ilyen szolgáltatókra van szükség ebben a felhígult internet világban. Hangoztatni fogom ezt és az Ön cégüket mindenhol.

L.K.
A Sideran.hu üzemeltetője

Nagyra értékeljük az erőfeszítéseiket, amiket a hibák kinyomozása, és a kód kijavítása terén tettek. Van okunk érezni, hogy nem üres szlogen volt, amit az átálláskor írtak nekünk, hogy egy profi csapat veszi át a tartalmunk technikai gondozását.

Losonczi-Tóth József
Munka Világa Közhasznú Egyesület

Minőségi, profi munka jellemzi a Rackhost Kft. munkatársait. Minden kérdésünkre azonnali, érdemleges választ, segítséget kaptunk. Minket meggyőztek! Köszönjük!

Fejes Gábor
FertiloPharma Kft

Egyébként mindentől függetlenül gratulálok a weboldalhoz és a felhasználói keretrendszerhez, magyar cégektől ritkán látni ennyire jól működő, és usability szempontjából is profi weboldalt + rendszert.

Kiss Zsolt
almasiweb.hu

Továbbá szeretnék gratulálni, hogy az önök cége ilyen rugalmas, hogy mindenben igyekszik a mindenkinek jó megoldást megtalálni, csak így tovább.

Debnár László
rakosliget.hu

A cég komolyan veszi ügyfeleit. Szolgáltatása professzionális, ügyfélkezelése gyors, pontos, ügyfélcentrikus. Ha valaki nem akar gondot magának, akkor a Rackhost szolgáltatásait választja. Még egyszer köszönök mindent. Az emberi hozzáállásuk - ha lehetőségük van segítenek - példamutató.

Schneider Balázs
Devsome Kft

Szoftverfejlesztéssel foglalkozó cégünknek kiemelten fontos a megbízható IT háttér. A Rackhost Kft. kényelmes és gyors ügyintézésével, valamint technikai felkészültségével teljesen meg vagyunk elégedve - legyen szó domain név regisztrációról, email vagy tárhely szolgáltatásról mindig készséggel állnak a rendelkezésünkre.

Dr. Ölveczky István
kerekesdr.hu

Köszönöm eddigi szolgáltatásukat, fennakadás nélkül, megbízhatóan működik a rendszer.

Horváth Norbert
horvathdesign.hu

Minden ismerősömnek a Rackhost-ot javaslom!

Medgyesi Tímea
prettyinpurple.hu

Engedje meg, hogy dicsérettel illessem az ügyfélkezelésüket, a mai világban ritka példa az ennyire gyors válasz és a nagyfokú segítőkészség. Nagyon szépen köszönöm a segítséget.

BackGround Work & Social Media Manager
exactSolution.hu

Köszönöm szépen az eddigi segítséget, nagyon korrektek, segítőkészek, már sok ügyfelemnek ajánlottam Önöket és a továbbiakban is így fogok tenni!

Kovács Sándor és Kovács Sándorné

Véleményünk szerint itt kezdődik a "szolgáltató", mint fogalom, ahogy Önök csinálják! Maximálisan elégedettek vagyunk az Önök szolgáltatásaival. Nagyon segítőkészek és segítségükkel minden zökkenőmentesen zajlik!
Gratulálunk! Csak így tovább!

Simon Krisztián
cocoon.hu

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szuper csapat vagytok! Hálás köszönet!

freshcar.hu

Nagyon koszonom. Orulok, hogy megtalaltam anno a cegeteket. Igazan professzionalis szolgaltatast nyujtotok.

Barna Zsolt
vendeg.com

Egy országos cégkereső portált üzemeltetek, közel 20.000 céggel a fedélzetén. Ehhez kapcsoltunk nemrég egy olyan lehetőséget, melyben ingyenes weboldalkészítést kínálunk a cégeknek, vállalkozásoknak. Ennek kapcsán rövid időn belül közel száz domaint regisztráltattunk már a Rackhosttal, mely a jövőben többszöröződni fog. A piac legkedvezőbb árai mellé egy teljesen korrekt, rugalmas, ügyfélbarát hozzáállást tapasztaltunk megfelelő szakmai tudással, mely egy ilyen cégnél rendkívül fontos. További fejlődést és üzleti sikereket kívánok a Rackhostnak és remélem, hosszú távon partnerként tudhatom őket.

Horváth Boldizsár
farm2fork.hu

Örülök, hogy Önöknél regisztráltam. Rögtön felvették a telefont, az emailjeimre is gyorsan reagálnak. Kiváló szolgáltatás!

Lendvai Gábor
s2moon.com

Nagyon jó és jól használható az oldaluk. Öröm használni, gratulálok!

buzasziv.hu

Öröm Önökkel dolgozni, nagyon szakszerű és gyors munka.

Havasi Péter
somejam.com

Le vagyok nyűgözve a segítőkészségüktől és ügyfélszolgálatuktól, és nemkülönben az egész szolgáltatásuktól! Igazából eddig is le voltam. Nem vagyok profi - csupán kisebb weboldalakat készítek - , de eddig is minden magyar megbízómnak az Önök szolgáltatását ajánlottam, ezután is így lesz.

Mikó Zsolt
mikozsoltofficial.hu

Örülök, hogy Önök mellett döntöttem annak idején! Gratulálok a segítőkész hozzáállásukhoz, amit a szolgáltatás biztosítása érdekében tesznek!

Ferenc

Nagyon elégedett vagyok az ügyintézés gyorsaságával. Másoknak is ajánlani fogom a szolgáltatásaikat!

László
furbi.hu

Szuperek vagytok, elképesztően jó a rendszeretek, nagyon meg vagyok vele elégedve, minden megy, mint a karikacsapás. Jó pár éve foglalkoztam utoljára webbel, de akkoriban mit nem adtam volna egy ilyen rendszerért!

Nagy "Kimura" Zsolt
ride4life.hu

Mivel úgy gondolom, a jó dolgokat is jó ha megkapják visszajelzésnek, az előbbi emailes és telefonos segítséget szeretném megköszönni. Még soha nem volt részem abban hasonló ügyintézésnél, hogy ennyire udvarias, kedves, és segítőkész lett volna valaki. Customer experience szintén csillagos ötös, és bár eddig több magyar szolgáltatót is használtam, de az Önök szolgáltatása kiemelkedik a tömegből.

Cseh Krisztina
tenaeked.hu

Egészen hihetetlenül el vagyok képedve a kedves segítségétől, és attól, hogy nem tolt le az ügyetlenkedésem miatt! Van még ilyen? Nagyon köszönöm!!!

Máté Richárd
mentsdapenzed.hu

Bár minden ügyfélszolgálat így működne, mint az Önöké!

Szabó Gyula
szgyartdesign.hu

Segítőkész csapat, ami ritka. Az árak is rendben vannak. Engem meggyőztek.

Kőszegi Péter, műszaki igazgató
FutureSec Kft.

A tájékoztatásuk tökéletes volt, minden igényt kielégítő, a hibamegoldásuk pedig példaértékű. A hibakezelésük eddig számunkra példaértékű volt, több nagyobb céggel is kapcsolatban állunk (a biztonság technika területén), de ilyet még nem tapasztalunk. Gratulálunk a csapathoz!!! :)