« Vissza

Hogyan ütemezze a posztok publikálását WordPressben?

Weboldalkészítés

Ez a cikk, a WordPress-ben történő ütemezett posztok publikálására ad leírást. Ezen funkció használatával beállíthatja, hogy a jövőben egy poszt automatikusan kerüljön publikálásra. Ez a cikk azt feltételezi, hogy már beállított cron jobot WordPress oldalához.

A poszt megjelenítésének dátum- és időpont ütemezéséhez tegye a következőket:

1.Jelentkezzen be WordPress-be!

2.A Kezelőfelület alatt, kattintson az Új hozzáadására!

3.Írja meg a posztot!

4.A Publikálás melletti, Publikálás alatt kattintson a Szerkesztésre! A jelenlegi dátum és időt tartalmazó mezők jelennek meg.

5.Válassza ki a dátumot és az időpontot, hogy mikor szeretné automatikusan megjeleníteni a posztot, majd kattintson az Ok-ra!

6.Kattintson az Ütemezésre! A poszt addig nem jelenik meg az oldalán, amíg el nem érkezik az 5-ös lépésben beállított időpont.

Pontosabban a poszt az első alkalommal akkor jelenik meg oldalán, miután a kijelölt időpontban lefut a cron job. Például ha a WordPress-ben félóránkénti cron job-ot állított be az óra elejéhez és végéhez képest, és a megjeleníteni kívánt posztnak 15 perccel az órát követően kell megjelennie, akkor az addig nem jelenik meg, míg az órát követő 30 perckor le nem fut a cron job.

Kapcsolódó cikkek