« Vissza

Hogyan telepítse és konfigurálja a Postie plugin-t WordPress-hez?

Weboldalkészítés

Ez a cikk leírást nyújt a Postie plugin és így az e-mailen keresztül történő poszt létrehozásának engedélyezéséhez.

Posztolás WordPress-re e-mailen keresztül

Lehetnek alkalmak, mikor egyetlen e-mail elküldésével szeretne posztot létrehozni WordPress oldalán. Például ha egy olyan eszközt használ, mint egy okostelefon, körülményes lehet azon keresztül bejelentkezni WordPress admin fiókjába, és azzal létrehozni a posztot. Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb egy e-mail megírása és annak elküldése egy olyan e-mail fiókra, amit a WordPress megfigyel. Számos WordPress plugin segítségével megteheti ezt. A Postie helyes működéséhez és az e-mailek bizonyos időnkénti feldolgozásához szükséges a WordPress cron rutin konfigurálása.

A Postie telepítése:

1.Jelentkezzen be WordPress admin fiókjába!

2.A bal kéz felőli oszlopban, kattintson a Pluginek-re!

3.Kattintson az Új hozzáadására!

4.A Keresés mezőbe üsse be, hogy Postie, majd kattintson a Plugin-ek keresésére!

5.A Név oszlopban keresse meg a Postie-t, majd kattintson a Telepítés most-ra!

A Postie beállítása:

Miután telepítette a Postie plugin-t, konfigurálhatja azt. Ehhez a következőket kell tennie:

  • Jelentkezzen be WordPress admin fiókjába!
  • Bal kéz felőli oszlopban kattintson a Beállításokra, majd a Postie-ra! A Postie beállítás oldal jelenik meg.
  • A Mailszerver oldalon, a Mail protokoll listából válassza ki a POP3-SSL-t vagy az IMAP-SSL-t!
  • A Port mezőbe üsse be, hogy 993, ha az IMAP-SSL-t választotta. Egyébként, ha a POP3-SSL-t választotta, 995-t üssön be!
  • A Mailszerver mezőbe gépelje be szerverének nevét!

A szerver nevének megállapításához, tekintse meg a következő leírást:

1.A Mail felhasználó azonosító mezőbe gépelje be azt az e-mailt, ahol fogadni szeretné a posztokkal kapcsolatos információt!

2.A Mail jelszó mezőbe üsse be az előző lépésben megadott e-mail jelszavát!

3.Az E-mailek ellenőrzése: minden listából válassza ki, hogy milyen időközönként szeretné, hogy a Postie ellenőrizze az új e-maileket az előző két lépésben meghatározott fiókban!

  • A Feldogozandó e-mailek maximális száma listából válasszon ki egy felső határt, ezzel megadva a Postie számára, hogy egy időben hány mailt dolgozhasson fel!

Erősen ajánljuk, hogy állítson be egy bizonyos maximumot a Postie számára, a feldolgozandó e-mailekhez! Egyébként, ha valamiféle meghibásodás éri e-mail fiókját, tucatnyi (vagy több) extra poszt kerülhet WordPress oldalára.

4.Kattintson a Felhasználók ablakra!

5.Ellenőrizze, hogy az E-mailen keresztül történő posztolás engedélyezése mindenki számára választható opció a Nemre van állítva!

Ha ez Igenre van állítva, bárki, aki a 1. lépésben létrehozott e-mailre üzenetet küld, képes látható posztot létrehozni oldalán.

  • A Meghatalmazott címek mezőbe üsse be azokat az e-mail címet vagy címeket, ahonnan engedélyezi az e-mailen keresztül történő posztolást!
  • Számos további üzenettel, képpel, videóval és hanggal kapcsolatos beállítás és csatolmány ablak áll rendelkezésére, a Postie e-mailen keresztül történő poszt benyújtásának precizitásának növeléséhez.

6.Kattintson a Beállítások mentésére!

7.A Postie beállítások alatt kattintson a Beállítások tesztelésére! A Kapcsolódás a Mailhosthoz szekció alatt látnia kell, hogy: Sikeres IMAP-SSL kapcsolat a 993-as porton, vagy Sikeres POP3-SSL kapcsolat a 995-ös porton, attól függően, hogy milyen protokollt választott a Postie telepítésének 3. lépése során. Ha nem kapja meg ezeket az üzeneteket, ellenőrizze a 2. lépést és a Postie telepítésének 3. lépésében megadott beállításokat, majd próbálkozzon ismét!

8.E-mail kliens alkalmazás vagy webes felület segítségével küldjön egy teszt e-mailt, a 5. lépésben megadott címről a 1. lépésben megadott fogadó e-mail címre, majd kattintson az E-mail feldolgozására! Az elküldött e-mailnek meg kell jelennie WordPress főoldalán egy posztként.

Kapcsolódó cikkek