« Vissza

Hogyan lehet saját VPS-em?

AlapokVPS

VPS csomagjaink

A VPS jó választás lehet fejlesztők, webmesterek, viszonteladók számára, vagy pedig erőforrás igényes weblapok üzemeltetésére. XEN technológiát alkalmazunk a virtualizációhoz, emiatt az összes virtuális szerverünk teljesítménye ugyanaz, mint egy egyedülálló fizikai eszköznek, ebből adódóan biztonságot, rugalmasságot biztosít weboldalai számára.

A megfelelő szolgáltató megtalálása időt vesz igénybe. Kereshetünk a neten, vagy megkérdezhetjük ismerőseinket is. Örökérvényű, hogy makulátlan szolgáltató nincs, és mindig lesz, aki mást fog ajánlani. Éppen ezért a 80-20 –as szabály érvényessége itt is megkérdőjelezhetetlen. Ahol a vélemények alapján 80% elégedett, az már jónak mondható.

Ha sikerült kiválasztani, hogy melyik csomag a legmegfelelőbb az igényeinknek, a „Kiválasztom” gombra kattintva a megrendelőlapon látható adatokat kell kitölteni:

Ezután a számla kiegyenlítését követően indítható a szolgáltatás. Ha bármi probléma, vagy kérdés felmerülne a rendelés folyamán, vagy szolgáltatással kapcsolatban, érdemes minden esetben az ügyfélszolgálatunkhoz fordulni!

Szeretne VPS-t bérelni?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek