« Vissza

Hogyan lehet saját VPS-em?

AlapokVPS

VPS csomagjaink

Kinek lehet jó választás a VPS?

A VPS jó választás lehet fejlesztők, webmesterek, viszonteladók számára, vagy pedig erőforrás igényes weblapok üzemeltetésére. XEN technológiát alkalmazunk a virtualizációhoz, emiatt az összes virtuális szerverünk teljesítménye ugyanaz, mint egy egyedülálló fizikai eszköznek, ebből adódóan biztonságot, rugalmasságot biztosít weboldalai számára. Amennyiben szeretne a saját szerverek üzemeltetésénél költséghatékonyabb megoldást találni, a VPS lesz a megfelelő választás.

A megfelelő szolgáltató megtalálása időt vesz igénybe. Keresgélhetünk az interneten, vagy megkérdezhetjük ismerőseinket is. Örökérvényű, hogy makulátlan szolgáltató nincs, és mindig lesz, aki mást fog ajánlani. Éppen ezért a 80-20 –as szabály érvényessége itt is megkérdőjelezhetetlen. Ahol a vélemények alapján 80% elégedett, az már jónak mondható.

Virtuális szerver szolgáltatás megrendelése

Amennyiben a Rackhost VPS mellett döntött,  sikerült kiválasztani, hogy melyik csomag a legmegfelelőbb az igényeinek, a „Kiválasztom” gombra kattintva a megrendelőlapon látható adatokat kell kitölteni:

  • felhasználó adatai,
  • számlázási adatok,
  • kiválasztott csomag,
  • fizetési mód,
  • választott operációs rendszer,
  • fizetési periódus.

Ezután a számla kiegyenlítését követően indítható a szolgáltatás. Ha kíváncsi a VPS szolgáltatásunkra, de még nem teljesen biztos abban, hogy ez lesz az Önnek megfelelő szolgáltatás, nyugodtan rendelje meg és próbálja ki működését és funkcióit, hiszen egy 7 napos díjmentes próbalehetőséget kínálunk.

Amennyiben bármilyen probléma, vagy kérdés felmerülne a rendelés folyamán, vagy szolgáltatással kapcsolatban, érdemes minden esetben az ügyfélszolgálatunkhoz fordulni!

Szeretne VPS-t bérelni?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek