« Vissza

A legjobb közösségi médiás WordPress-bővítmények

Wordpress tárhely

WordPress webtárhelycsomagjaink

Számunkra nem kérdés, hogy a WordPress a legjobb választás, ha egy vállalkozó vagy cég könnyen és gyorsan akar összeállítani egy szuper honlapot. Ezért is alakítottuk ki a WordPress Tárhely szolgáltatást, amellyel a világelső tartalomkezelő rendszer egyetlen kattintással telepíthető a nálunk regisztrált domainre. Ezután jöhetnek a WordPress népszerűségének zálogai, vagyis a bővítmények beszerzése, hiszen alaposan megkönnyítik a weboldalak fejlesztését. Neil Patel ajánlásával most olyan pluginokat mutatunk be, amelyek a közösségi médiás megjelenésünket olajozzák meg.

 

Social Snap

 

A legsokoldalúbb bővítménynek tartják, hiszen minden igényt kiszolgál, amely felmerülhet a közösségi média és egy honlap kapcsán. A Social Snap már több mint 350 ezer letöltésnél jár, hiszen minden közösségi oldalhoz kínál személyre szabható megosztás gombokat.

 

Ezen felül a követőink számát is meg tudjuk vele jeleníteni a weboldalon, automatikus posztolást is beállíthatunk új és régi tartalmakra is, illetve a közösségi médiás regisztráció is a beállítási lehetőségek között szerepel.

 

Egy honlap – 30 napos visszafizetési garanciával – évi 39 dollártól használhatja.

 

Smash Balloon

 

Ha az a legfontosabb szempont, hogy a weboldalunkra be szeretnénk ágyazni a közösségi médiás profiljaink hírfolyamát, akkor a Smash Ballon letöltése javasolt. 1,3 millió honlap használja ezt a WordPress-bővítményt a Facebook-, Instagram- és Twitter-oldalak, illetve YouTube-csatornák tartalmának megjelenítésére.

 

Egyszerűen használható, személyre szabható a posztfolyamok megjelenítése, gyors betöltést garantál, SEO-barát felépítése van, a lájkokat, kommenteket és megosztásokat is megjeleníti.

 

Évi 49 dollártól indul az ára.

 

Easy Social Share Buttons

 

Az Easy Social Share Buttons neve árulkodó: megkönnyíti a közösségi médiás megosztásokat a honlapról. Több mint 600 ezer weboldal használja, többek között a gyors és egyszerű kezelése miatt, így a WordPress világában kezdők is nyugodtan bevethetik. Több mint 50 sablon közül lehet válogatni, a megosztási pozíciókra 12 verziót kínál.

 

Az ára is vonzó tényező, ugyanis egyetlen honlaphoz – 30 napos visszafizetési garanciával – 22 dollárért lehet örökre megszerezni, ami szinte ajándék.

 

Revive Old Posts

 

A korábbi és új tartalmak megosztására specializálódott WordPress-bővítmény. A Revive Old Posts nemcsak blogbejegyzéseket, hanem többek között képeket, aloldalakat és termékeket is meg tud osztani automatikusan, amelyekhez szintén magától képes releváns hashtageket adni.

 

Évi 75 dollárért használható, vagy egyszeri fizetéssel 225 dollárért örökre a miénk.

 

WordPress Social Login

 

A felhasználói regisztrációhoz készült legegyszerűbb WordPress-bővítmény. Többek között Facebook-, Twitter-, Instagram-, LinkedIn-, Reddit-, Tumblr- és Twitch-fiókokhoz is biztosítja a regisztrációs folyamat egyszerűsítését.

 

Könnyen használható és személyre szabható, ráadásul a honlapunkat szerkesztő programozók is alakíthatják, ugyanis ez a plugin nyílt forráskódú.

 

A hab a tortán, hogy ingyenes!

WordPress tárhelyet szeretne?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek