« Vissza

A honlap látogatója így találhat meg mindent: a legjobb keresős WordPress-bővítmények

Wordpress tárhely

WordPress webtárhelycsomagjaink

Mit ér egy honlap kereső nélkül? Talán a landing oldalak kivételével az összes honlapon kötelező elem ez a funkció. Csak keresővel együtt lehet kiszolgálni az érdeklődőket, mégsem várhatjuk tőlük, hogy minden aloldalt és menüpontot átnézzenek a számukra érdekes információért. Egyszerű eszköz a kereső, de fontos a megbízhatóság, így a Monsterinsights segítségével listázzuk a már rengeteg weboldalnál bizonyító WordPress-bővítményeket.

 

SearchWP

 

A SearchWP a legjobb keresős WordPress-bővítmény. Egy minden igényt kielégítő, beépített kereső, amely akár előre meghatározott tartalomtípusokban és médiatárban is megtalál bármit a honlapon a begépelt kulcsszó vagy kulcsszavak alapján. A feltöltött PDF-dokumentumokban is képes keresni és WooCommerce-rendszerrel is kompatibilis.

 

Sőt, fontos statisztikákkal is szolgál, jelzi a weboldal látogatóinak keresési szokásait. A keresésekre érkező találatokat is ellenőrizhetjük.

 

Megkérik az árát, de ha sok információt jelenítünk meg a honlapon, és fontos a látogatók profi kiszolgálása, akkor megtérülő befektetés lehet.

 

Ár: évi 199 dollár. (2024. februári adat)

 

Ivory Search

 

Az Ivory Search a legjobb ingyenes keresős WordPress-bővítmény. Ha nincsenek különleges elvárásaink egy keresővel szemben, akkor tökéletes választás, hiszen minden alapvető funkcióval rendelkezik, egyszerű a használata és személyre szabható.

 

A szöveges tartalom mellett képekre, dokumentumokra és WooCommerce-termékekre is lehet vele keresni.

 

Ár: ingyenes. (2024. februári adat)

 

Relevanssi

 

A Relevanssi is egy népszerű ingyenes WordPress-bővítmény. Kategóriákra és címkékre is lehet vele keresni, azért viszont fizetni kell, hogy dokumentumokra is keressen.

 

Relevancia szerint ad találatokat, még akkor is, ha rosszul gépeljük be a kulcsszavakat.

 

Ár: ingyenes. (2023-as adat)

 

Advanced Woo Search

 

A neve is utal rá, hogy az Advanced Woo Search kifejezetten WooCommerce-rendszerre specializált kereső. Webshopoknak tehát remek megoldás, ugyanis ingyen elérhető és minden termékre megbízhatóan keres.

 

A WooCommerce-termékek elnevezésére, leírására, kivonatára, címkéjére, kategóriájára és azonosítójára is lehet vele keresni.

 

Ár: ingyenes. (2024. februári adat)

 

Ajax Search Lite

 

Az Ajax Search Lite az “élő keresés” élményét garantálja, vagyis már gépelés közben mutatja a keresés eredményét – mindig arra keres, amit addig begépeltünk.

 

Bejegyzésekre, oldalakra, képekre, leírásokra, kivonatokra és WooCommerce-termékekre is képes keresni. Kategóriák és tartalomtípusok alapján szűrhetünk is a keresésnél.

 

Ár: ingyenes és –39 dollár az örökös használatér – prémium verziója is van. (2024. februári adat)

 

WP Extended Search

 

A WP Extended Search azoknak ajánlott, akiknek kiemelten fontos a honlap minél gyorsabb működése. Kevés helyet foglal, így nem rontja a betöltési sebességet.

 

Szerzők nevére, meta leírásokra, kategóriákra és címkékre is tud keresni, és képes kiszűrni a régi tartalmakat. WooCommerce-rendszerrel is kompatibilis.

 

Ár: ingyenes. (2024. februári adat)

 

Ebben a cikkben találja listánkat a legjobb GDPR-bővítményekről a WordPress honlapokhoz.

WordPress tárhelyet szeretne?

A Rackhost kínálatában biztosan megtalálja az Önnek megfelelő csomagot.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek