« Vissza

Hogyan tudok domainekre licitálni?

AlapokDomain elkapó

Amikor egy .hu végződésű domain törlés előtti parkolóba kerül, akkor lehetőségünk nyílik a felszabaduló domain névre licitálni. Ha az eredeti tulajdonos nem vásárolja vissza pótdíj ellenében a domainjét, akkor az nyeri a domain nevet, aki a legnagyobb összeggel licitált.

Ugyanakkor nem tudhatjuk, hogy milyen összeget raktak fel mások, ezért érdemes minél nagyobb összeggel indulni egy domainért, ha azt szeretnénk, hogy mi nyerjünk. Fontos számításba venni, hogy mennyit érne meg nekünk az, hogy miénk legyen az adott domain használati joga, és eszerint kalkulálni az általunk feltenni kívánt összeget.

A licitáláshoz a Felhasználói fiókunkba lépve kattintsunk a Domain figyelő menüpontra, majd itt válasszuk ki a Domain elkapó fület.

domain licit

Itt láthatjuk a domaineket a felszabadulási dátumukkal és a különböző paramétereikkel, amelyekről bővebben itt olvashatunk. A domain melletti Igénylés gombra kattintva tudunk licitálni a domainre.

domain licit

A minimum licitösszeg 2000 kredit, amelynél tetszőlegesen adhatunk meg többet, annak függvényében, hogy mennyit szánunk a domain elkapására. Az igényléskor kell megadnunk, hogy milyen tulajdonosi adatokra és milyen számlázási profillal szeretnénk a domaint elkapás után regisztrálni. Végül még egyszer ellenőrizzük le, hogy minden adatot helyesen adtunk-e meg!

Természetesen, ha végül nem mi nyernénk a domain nevet, akkor a licitre felajánlott kreditösszeg jóváírásra kerül a fiókunkban, tehát véletlenül sem veszik el, felhasználhatjuk újabb elkapásra vagy egyéb szolgáltatás igénybevételére.

Szeretné kipróbálni domain elkapó szolgáltatásunkat?

Ehhez 2000 kreditet biztosítunk, mellyel az első elkapás ingyenes.

Kipróbálom

Kapcsolódó cikkek