« Vissza

Hogyan keressünk pénzt domainekkel?

AlapokDomain elkapóOnline pénzszerzés

Weboldal létrehozása

A domain vásárlás már önmagában is nagy üzlet, ha azt nézzük, hogy évi ezres nagyságrendű befektetéssel a honlapunkra akár több ezer látogató érkezhet és ennek köszönhetően mennyi bevételt tudunk realizálni. Nem véletlenül tartják számon a domaint a legolcsóbb marketing eszközként. Hiszen ha belegondolunk, hogy például szórólapozással vagy televíziós reklámmal mekkora összegből érnénk el ugyanennyi embert, valószínűleg nagy különbségek mutatkoznának a költségek tekintetében. Éppen ezért jó befektetés a honlapkészítés, melynek alapvető feltétele a domain regisztráció.

Domain eladás

Ennél viszont tovább is gondolkodhatunk, a domainek ennél még nagyobb üzleti lehetőséget kínálnak, ha nem csupán azokat a domain neveket vásároljuk meg, melyekre a weboldalunkhoz feltétlenül szükségünk van. Regisztrálhatunk jó nevű domaineket, melyek a későbbiekben nekünk is jól jöhetnek vagy mások hasznára válhatnak. Amennyiben megfelelő neveket választunk és a megfelelő időben sikerül eladásra kínálnunk őket, akkor akár az eredeti befektetés értékének többszörösét is visszakaphatjuk.

Külföldön nem ritkák a millió dollár nagyságrendű domain értékesítések sem. Természetesen Magyarországon nem erre kell számítani, de százezreket könnyen érhet egy jól megválasztott és jó időben értékesített domain név.

Mivel már rengeteg domaint regisztráltak a világon és számuk folyamatosan nő, így egyre kevesebb szabad és jó nevű domain közül tudunk választani. Mi ilyenkor a teendő, hogyan tegyünk szert mégis jó domainekre?

Domain elkapó

Domain elkapó szolgáltatásunk a megoldás. Előfordul, hogy valaki korábban beregisztrált egy domaint, aztán a későbbiekben már nincs szüksége rá, tehát nem hosszabbítja meg a regisztrációt, azaz a domain lejár. Lehetőség van ezeket a lejáró domaineket megszerezni magunknak, mégpedig olyan módon, hogy bizonyos licit összeget beállítva megbízzuk a regisztrátort, hogy lejáratkor kapja el nekünk. Így tehát értékes domain nevekre tehetünk szert, melyeket újonnan regisztrálni nem lett volna lehetőségünk.

Szeretné kipróbálni domain elkapó szolgáltatásunkat?

Ehhez 2000 kreditet biztosítunk, mellyel az első elkapás ingyenes.

Kipróbálom

Kapcsolódó cikkek