« Vissza

Ingyenes webtárhely nonprofit szervezetek számára

Ahogyan a profitorientált cégek, úgy a nonprofit szervezetek népszerűsítéséhez is nagyban hozzájárul az internetes megjelenés. Manapság ez már alapvető feltétele annak, hogy a potenciális látogatók megtaláljanak minket. Juttassa el üzenetét támogatóihoz, érdeklődőihez, vagy önkénteseihez a Rackhost segítségével!

 

Amit nyújtunk a nonprofit szervezeteknek

 

Cégünk a társadalmi felelősségvállalás jegyében aktívan támogatja a nonprofit szervezeteket, így ingyenes webtárhely szolgáltatást hirdetett meg egyesületek, alapítványok, valamint nonprofit és közhasznú tevékenységet ellátó cégek számára. Programunk keretében ingyen nyújtjuk Mini webtárhely szolgáltatásunkat, melynek nincs időbeli lejárata.

A honlaphoz szükséges domain megvásárlása azonban az igénylő feladata és annak fenntartása is, melyet a mindenkori domain regisztrációs díjak ellenében végzünk. A támogatás részeként csak annyit szeretnénk kérni a nonprofit szervezetektől, hogy a honlapjukon tüntessék fel a rackhost.hu -t, mint a szolgáltatás biztosítóját. Továbbá az ingyenes webtárhely szolgáltatást igénybe vevő nonprofit szervezetek vállalják, hogy a szervezet nevét, illetve weboldalának elérhetőségét feltüntethetjük a Rackhost honlapján, az együttműködésben részt vevő partnereink között.

 

Ki jelentkezhet?

 

Olyan egyesületek, alapítványok és nonprofit, vagy közhasznú tevékenységet ellátó szervezetek jelentkezését várjuk, akik NEM:

  • törvényhozói vagy politikai szervezetek
  • egyházak, egyházak egyesületei, vagy egyéb vallási szervezetek
  • olyan szervezetek, akik megpróbálják befolyásolni a közvéleményt
  • diszkriminatív szervezetek
  • vallási hovatartozást hirdető szervezetek

 

Akikkel már együttműködünk

 

A meghirdetett program keretein belül már együttműködünk közel 100 szervezettel. A teljesség igénye nélkül szeretnénk közülük párat bemutatni:

 

Jelentkezés menete

 

Amennyiben szervezete megfelel a „Ki jelentkezhet?” részben felsorolt feltételeknek, úgy az itt található és kitöltendő Nonprofit megrendelőlappal tudják jelezni igényüket. Ezt kitöltve, majd szkennelve/fényképezve küldje el ügyfélszolgálatunk számára az info@rackhost.hu címre, és ennek elfogadását követően tudjuk biztosítani az ingyenes tárhelyszolgáltatást Önöknek.

Ahogy a megrendelőlapon szerepel, ellentételezésként saját honlapján szükséges feltünteti a Rackhost Zrt. logóját, mint a webtárhelyszolgáltatót. Az ehhez szükséges logót innen töltheti le:

A logó bármelyik változata használható attól függően, hogy sötét vagy világos háttéren helyezné el weboldalán. A kattintható logó alatti hivatkozás a következő legyen: https://www.rackhost.hu/

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a nonprofit tárhellyel kapcsolatban, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!

Kapcsolódó cikkek