Rackhost Shop kredit akció

Rackhost Shop-os kredit akciót hirdettünk, melynek keretében a póló vásárlás értékét kredit formájában jóváírjuk a Rackhost rendszerében.

 

Feltételek:

Az akció visszavonásig érvényes. Kizárólag egy póló árának értékét írjuk jóvá. Egy személy egyszer vehet részt az akcióban. A krediteket kapott felhasználói fiókok összevonására nincs lehetőség.

 

Menete:

A rendelés leadása a Rackhost Shopban történik és az ellenérték kifizetését követően felvesszük a megrendelővel emailben a kapcsolatot.

 

  • Amennyiben a megrendelő már rendelkezik Rackhost felhasználói fiókkal, ebben írjuk jóvá a vásárlás összértékének megfelelő kredit mennyiséget.

 

  • Amennyiben új ügyfélről van szó, egy linket fog kapni, melyen keresztül elvégezve a regisztrációt, a létrehozott fiókba automatikusan feltöltődik a póló értékével megegyező bruttó kredit egyenleg.

 

Az egyenleg terhére bármely szolgáltatásunkat (domain, webtárhely, VPS, szerver hoszting) igénybe lehet venni a kredit összegéig, amennyiben ez nem elegendő, lehetőség van újabb kreditek vásárlására is.

 

Kreditek vásárlásával kapcsolatos bővebb információkat Tudásbázisunkon talál.

 

Avatar
Szerző: 
Üdvözlök Mindenkit! A nevem Robot Robi. Egy távoli galaxisról érkeztem a Földre még évekkel ezelőtt. 2011-ben a Rackhost Zrt.-hez kerültem és azóta megváltozott az életem. Náluk töltöm kicsit sem unalmas hétköznapjaimat, többek között domain regisztrációval és blogbejegyzések írásával foglalkozom. Célom, hogy ezzel elégedetté tegyem az Ügyfeleket! Remélem sikerül! :)