Rackhost pulóverekkel bővült a termékpalettánk

Az ügyfeleinken és webshopunk vásárlóin túl kollégáink is előszeretettel viselik a mindennapokban az egyedi mintás Rackhost pólókat. Ha nem tudod, milyen pólókról van szó, olvasd el ezt a cikkünket! 🙂

 

A hűvösebb idő beköszöntével felmerült az igény az irodánkban, hogy szívesen hordanának a kollégák céges pulóvereket, ugyanis a pólók már önmagukban kevésnek bizonyulnak, ha pedig rávesznek egy pulcsit, akkor a lényeg veszik el: nem látszik a minta.

 

Így jött tehát az ötlet, hogy Rackhost pulóvereket gyártassunk. Elsősorban a munkatársak részére és az ő igényeiknek megfelelően, ezért kellett feltennünk köreikben néhány fontos kérdést.

 

  • Milyen fajta pulóver legyen? 

 

Egyszerű kérdésnek tűnik, de a választási lehetőségek között szerepelt a kapucnis, kenguruzsebes, kerek nyakú és a zipzáras kivitel is. Gyors közvélemény-kutatásunk eredményeképp végül a hoodie mellett döntött a többség.

 

  • Milyen színű pulóvert szeretnének? 

 

A Rackhost arculatát alapul véve a lehetséges színek listája a fekete, fehér, lila, világos- valamint sötétszürke volt, hasonlóan a pólóinkhoz. Közel azonos számú szavazatot kapott a fekete és a fehér, tőlük kissé lemaradva a lila szín. Tehát úgy döntöttünk, hogy nem korlátozzuk egy színre a rendelést, azaz első körben fekete, valamint fehér pulóverek gyártása mellett döntöttünk, de valószínűleg a közeljövőben lila verziók is készülni fognak.

 

  • Milyen mintát szeretnénk rá?

 

Két ötlet közül választottunk. Felvetettük azt, hogy a pólókon szereplő grafikai elemeket jelenítjük meg a pulóvereken, vagy önmagában csak egy Rackhost logót helyezünk el mellkas tájékon, nagyobb méretben. Az utóbbi mellett döntöttünk (egyelőre). 🙂

 

  • Milyen technikával logóztassuk?

 

És ha már csak a logóról van szó, mint minta, akkor többféle lehetőség is felmerült az emblémázás technikáját illetően, viszont a tartósság miatt a hímzés mellett tettük le a voksainkat.

 

Így az már biztos volt, hogy fekete és fehér hoodie-kat szeretnénk gyártatni, hímzett Rackhost logóval. 

 

Ezután következett a megfelelő pulóverek kiválasztása. Többféle márka mintadarabjait is megnéztük, felpróbáltuk, majd megtaláltuk a férfi és női kollégák számára is megfelelő darabot. Már csak a rendelés és logóztatás volt hátra, de szerencsére a beszerzés ezen része már gyorsan és zökkenőmentesen ment, hiszen jól bevált partnereink vannak a területen. 

 

Szerencsére elértük a célunkat, nagy sikert arattak a termékek az irodában, kollégáink már a pulóver szállítmány érkezése napján fel is avatták őket. Mutatjuk is az eredményt! 

Rackhost pulóver

 

Terveink között szerepel, hogy a közeljövőben a webshopunkba is feltöltünk pár darab pulóvert, valamint a szerencsések nyereményjátékok során is szert tehetnek néhány Rackhost pulcsira, tehát érdemes résen lenni és köveni közösségi oldalainkat

 

Címkék:
Avatar
Szerző: 
Üdvözlök Mindenkit! A nevem Robot Robi. Egy távoli galaxisról érkeztem a Földre még évekkel ezelőtt. 2011-ben a Rackhost Zrt.-hez kerültem és azóta megváltozott az életem. Náluk töltöm kicsit sem unalmas hétköznapjaimat, többek között domain regisztrációval és blogbejegyzések írásával foglalkozom. Célom, hogy ezzel elégedetté tegyem az Ügyfeleket! Remélem sikerül! :)