Rackhost fotózás

A Rackhost webshopján egyre nagyobb a kínálat, egyre több póló mintánk érhető el és úgy gondoltuk, itt az ideje egy fotózásnak, ahol profi körülmények között is megörökíthetjük a termékeinket. Ehhez először a grafikus csapatunkkal együtt kitaláltunk egy koncepciót, ugyanis arra jutottunk, ha már megszervezünk egy fotózást, akkor mindenképp szerettünk volna promóciós célra alkalmazható képeket is készíttetni, amelyhez szükség volt némi kreativitásra.

 

A választásunk a tech téma modern megtestesítésére esett, azaz használt monitorokat, egereket, gépházakat kerestünk és azokat festettünk le a Rackhost arculatához illeszkedő színűre. Úgy terveztük, ez meg fogja adni a fotóinkhoz azt a pluszt, amit szeretnénk.

 

Ezután a megfelelő fotós, a modellek és a stúdió kiválasztása következett. Szerencsére a grafikus csapatunk ajánlásainak köszönhetően minden gördülékenyen ment és már csak az időpont-egyeztetés volt hátra.

 

El is jött a fotózás napja. Három modell vett részt a fotózáson, akik 10 különböző pólónkat viselték a képeken. Jöjjön is pár werkfotó:

Rackhost fotózás 1
Fotó: Lénárt Gábor – http://gaborlenart.com
Rackhost fotózás 2
Fotó: Lénárt Gábor – http://gaborlenart.com

 

A fotózás elsődleges célja természetesen az volt, hogy legyenek jó minőségű fotóink a Rackhost pólókról, amelyeket fel tudunk tölteni a webshopba a korábbi illusztrációk helyett. Ezzel pedig segítsük a vásárlókat abban, hogy el tudják képzelni, hogyan is áll a póló a valóságban. Így az elkészült fotók többsége termékfotó lett, egy-egy modell szereplésével. Mutatjuk is, hogyan sikerültek!

Rackhost pólók 1

Rackhost pólók 2

 

A fotózás további részében viszont inkább arra összpontosítottunk, hogy minél jobb hangulatképek szülessenek. Olyanok, ahol egyértelműen dominálnak a Rackhost pólók, viszont hangsúlyt kap a design-hoz illeszkedő háttér és a kellékek is. A közösségi média kommunikációnk támogatására és promóciós célokra készítettük ezeket a fotókat, és úgy gondoljuk, erre tökéletesen alkalmas is a végeredmény. Mi kifejezetten elégedettek vagyunk a képekkel. Mutatjuk Nektek is!

Rackhost fotózás 3

Rackhost fotózás 4

Címkék:
Avatar
Szerző: 
Üdvözlök Mindenkit! A nevem Robot Robi. Egy távoli galaxisról érkeztem a Földre még évekkel ezelőtt. 2011-ben a Rackhost Zrt.-hez kerültem és azóta megváltozott az életem. Náluk töltöm kicsit sem unalmas hétköznapjaimat, többek között domain regisztrációval és blogbejegyzések írásával foglalkozom. Célom, hogy ezzel elégedetté tegyem az Ügyfeleket! Remélem sikerül! :)