« Vissza

Külföldi domainek tulajdonosi hitelesítése

AlapokDomain

Külföldi domainek esetén (például .com, vagy .eu) előfordulhat, hogy az ügyfél kap egy angol nyelvű levelet a külföldi regisztrációs partnerünktől, amiben azt kérik, hogy a levélben található linkre való kattintással hitelesítse saját személyét, mint a kérdéses domain tulajdonosát.

A levél egyaránt érkezhet új regisztráció, átregisztráció, illetve adatmódosítás alkalmával. A levél fő funkciója az, hogy senki se végezhessen a domainhez kapcsolódó módosítást a tulajdonos tudta és jóváhagyása nélkül.

Ezek a levelek gyakran a Spam mappába érkeznek, ezért könnyű elsiklani felettük és elmulasztani a hitelesítést. A hitelesítés elmulasztása a domain felfüggesztésével jár. A felfüggesztést követően az adott domain címen található gomb segítségével lehet újraküldeni a levelet és a hitelesítési eljárás elvégzésével pedig helyre lehet állítani a domaint. Itt fontos megjegyezni, hogy ez nem működik abban az esetben, ha időközben lejárt a domain előfizetése is.

Lentebb látható a mintalevél pontos szerkezete és tartalma.

Az első linkre kattintva bővebb információhoz lehet jutni az ICANN validációs irányelveiről.

A második, zárójelben levő link tartalmazza az Általános Szerződési Feltételeket.

A harmadik linkre kattintva történik meg a hitelesítés.
Greetings,

Recently you registered, transferred or modified the contact information for one or more of your domain names. ICANN, the Internet Corporation for Assigned Names and Numbers, requires the validation of your new contact information. You can find further information about ICANN’s validation policy at: http://www.icann.org/en/resources/registrars/raa/approved-with-specs-27jun13-en.htm#whois-accuracy

In order to prevent the deactivation of your domains, you must agree to the Registrant Terms and Conditions ( http://www.registrant-verification.net/pdf/Registrant_Agreement_EPAG.pdf ) and validate your contact information by clicking the link below.

http://www.registrant-verification.net/?form_data%5Bregistrant_confirm

If this verification has not completed by 2014-04-24, all of the domains using your name and this email address will be deactivated. The list at the end of this email contains a full report of all names that are currently undergoing verification.

In order to update any contact data, please contact your domain provider.

Sincerely,

Support EPAG Domainservices GmbH

Niebuhrstrasse 16B 53113 Bonn Germany

Email: support@epag.de Internet: http://www.epag.de

Szeretne domaint regisztrálni?

A Rackhostnál mindezt gyorsan és egyszerűen megteheti.

Megnézem

Kapcsolódó cikkek