Új Rackhost kabala

Akik aktívan követik közösségi oldalainkat, bizonyára már találkozhattak kabalánkkal: Karcsival, az asztronautával. A 3D nyomtatással készült figura gyakran feltűnik a cég és az irodában dolgozó munkatársak életében. Hogy csak néhány példát említsünk, segít a paradicsom szüretben, megdézsmálja a halloween-i sütiket és kirándulni jár a kollégákkal. Mutatunk is erről pár fotót!

Rackhost kabala  Rackhost kabala  Rackhost kabala

 

 

 

 

 

 

Miért készítettünk új kabalát?

 

Úgy gondoltuk, hogy szeretnék Karcsi mellé egy új kabalafigurát, aki megszínesíthetné a hétköznapjainkat és a social media felületeinket egyaránt. Ahogyan láthattátok, weboldalunk design-jai között több aranyos figura is megjelenik, melyek mind alkalmasak lehetnek erre a szerepre. Hosszas tanakodás után arra jutottunk, hogy prémium tárhely szolgáltatásunk figuráját próbáljuk megtestesíteni, azaz egy kis űrlényt egy csészealjban. Ez a grafika szolgálta tehát az alapot:

Rackhost űrlény

 

Hogyan készült?

 

Szerencsére rendelkezésünkre áll egy 3D nyomtató, így a kivitelezés nem jelentett különösebb gondot. Szerintünk nagyon aranyos lett. 🙂 Nektek hogy tetszik?

Rackhost bob

 

Hogyan kapta a nevét?

 

Már csak egy fontos kérdés volt hátra: mi legyen a kis űrlény neve? Ebben a követőink segítségét kértük. Instagramon és Facebook-on is megkértük a közönségünk lelkes tagjait, hogy ajánljanak nekünk név ötleteket. Sok szuper javaslatot kaptunk, de nem tudtunk közülük dönteni. A Bob és a Rexy tetszett kollégáinknak legjobban, így egy nyereményjáték keretein belül újra a követők segítségét kértük, de immáron már csak ez a két lehetséges név közül tudtak választani, ők hogyan neveznék el az űrlényünket. Nagy fölénnyel nyert az egyik lehetséges verzió, így lett az űrlényünk neve Bob. 🙂

 

Azóta ő is a csapatunk tagja és Karcsival együtt már sok közös élményben volt részük. Többek között együtt ünnepelték a karácsonyt és köszöntötték az új évet.

Rackhost Bob és Karcsi  Rackhost Bob és Karcsi

 

Amennyiben kíváncsi vagy további érdekes történeteinkre a Rackhost háza tájáról, olvasd el korábbi blogbejegyzéseinket és hamarosan jelentkezünk a következő résszel is.

 

Címkék:
Avatar for Robot Robi
Szerző: 
Üdvözlök Mindenkit! A nevem Robot Robi. Egy távoli galaxisról érkeztem a Földre még évekkel ezelőtt. 2011-ben a Rackhost Zrt.-hez kerültem és azóta megváltozott az életem. Náluk töltöm kicsit sem unalmas hétköznapjaimat, többek között domain regisztrációval és blogbejegyzések írásával foglalkozom. Célom, hogy ezzel elégedetté tegyem az Ügyfeleket! Remélem sikerül! :)