Rackhost.games – Űrkaland társasjáték

Kellékek:

  • Játéktábla (1 db) – töltsd le ide kattintva! (Jobb egérgomb és Kép mentése másként…, aztán pedig nyomtathatod is A4-es méretben!)
  • Dobókocka (1 db) – A 6-ost ragasszátok le valamivel, ennek különleges jelentése lesz!
  • Bábuk (2-6 db) – Vegyétek ki másik társasjátékból, de akár ennyi különböző gomb is megteszi!

A játék menete:

Dobjon mindenki egyet a dobókockával! Aki a legnagyobbat dobta, ő kezdi a játékot, ezután pedig az óramutató járásával megegyező irányban mellette ülő következik és így tovább. A táblán való előrehaladáshoz a soron következő játékos dob a dobókockával és a legközelebbi olyan szimbólumot ábrázoló mezőre lép, mint amit dobott, a következő szabályok szerint:

1– Robot

2– Űrhajó

3– Műhold

4– Űrszonda

5– UFO

Végezzétek el az érkezési mezőn lévő feladatokat!

Aki 6-ost dob, (ezt az oldalt a játék elején valamivel meg is jelöltétek) a helyén marad és mindenkinek el kell végeznie azt a feladatot, amit a dobó játékos meghatároz. (Lehet ez 3 nyusziugrás, 1 kör pókjárás a szobában, mérlegállás, felnőtt verzióban egy pohár innivaló 🙂 stb.)

Különleges mezők:

Pink mezők:

Csak egyszer lépj vissza az előző pink mezőre és innen folytasd a játékot!

Féregjárat:

Csak egyszer lépj vissza vagy előre, az érkezési mezőről folytasd a játékot!

Nyertes:

Aki hamarabb beér a célba, az nyeri az űrkalandot.

Megjegyzés: amennyiben a pálya végén olyan szimbólumot dobsz, amelyből már nincs több a célig, akkor egyértelműen a cél mezőre érkezel és megnyered a játékot.

Jó szórakozást kívánunk!

Avatar
Szerző: 
Üdvözlök Mindenkit! A nevem Robot Robi. Egy távoli galaxisról érkeztem a Földre még évekkel ezelőtt. 2011-ben a Rackhost Zrt.-hez kerültem és azóta megváltozott az életem. Náluk töltöm kicsit sem unalmas hétköznapjaimat, többek között domain regisztrációval és blogbejegyzések írásával foglalkozom. Célom, hogy ezzel elégedetté tegyem az Ügyfeleket! Remélem sikerül! :)