Rackhost.game játékszabályzat

Kellékek:

  • Játék tábla (1 db)
  • Rackhost dobókocka (1 db)
  • Bábuk (4 db)
  • “Karcsi kérdez” kártya (54 db)
  • Tetszőleges mennyiségű és fajtájú alkoholos ital

 

A játék menete:

2-4 főig mindenki egyedül játszik, ha ennél többen vagytok, kezdjetek el csapatokba rendeződni, így a feladatokat csapatszinten végzitek majd a játék során.

 

Döntsétek el, hogy ki fogja kezdeni a játékot és milyen sorrendben haladtok! A táblán való előrehaladáshoz a soron következő játékos/ csapat dob a dobókockával és a legközelebbi olyan szimbólumot ábrázoló mezőre lép, mint amit dobott! (robot, űrhajó, műhold, űrszonda) Végezzétek el az érkezési mezőn lévő feladatokat!

 

Aki R-t dob, a helyén marad és mindenkinek innia kell egyet. (Ti határozzátok meg, hogy mit és mennyit.)

 

Aki fordított R-t dob, ő is a helyén marad és az általa választott játékosnak/csapatnak kell innia.

 

Különleges mezők:

Karcsi kérdez mező:

Amikor ide lépsz, húzz egy kártyát, melyet egy másik játékos/csapat olvas fel (először csak a kérdést, szükség esetén a válaszlehetőségeket is) és válaszolj a kérdésre!

  • Ha egyből tudod a választ, rajtad kívül mindenki más iszik. 
  • Ha a 4 lehetséges válasz segítségével kitalálod, akkor mindenki örül. 
  • Ha nem tudod a választ, te iszol.

Vannak felelsz vagy mersz kártyák is, ebben az esetben, ha nem teljesíted a vállalást te iszol, ha teljesíted, a többiek isznak. (Csapatjáték esetén a csapat minden tagjának teljesíteni kell a feladatot, vagy válaszolni a feltett kérdésre.)

 

Féregjárat:

Csak egyszer lépj vissza vagy előre, az érkezési mezőről folytasd a játékot!

 

Nyertes:

Aki/ amelyik csapat hamarabb beér a célba, az nyeri a játékot. 

Megjegyzés: amennyiben a pálya végén olyan szimbólumot dobsz, amelyből már nincs több a célig, akkor egyértelműen a cél mezőre érkezel és megnyered a játékot.

 

Jó szórakozást kívánunk!

Avatar
Szerző: 
Üdvözlök Mindenkit! A nevem Robot Robi. Egy távoli galaxisról érkeztem a Földre még évekkel ezelőtt. 2011-ben a Rackhost Zrt.-hez kerültem és azóta megváltozott az életem. Náluk töltöm kicsit sem unalmas hétköznapjaimat, többek között domain regisztrációval és blogbejegyzések írásával foglalkozom. Célom, hogy ezzel elégedetté tegyem az Ügyfeleket! Remélem sikerül! :)