Ingyen .hu domain átregisztráció

Regisztrálja át ingyen meglévő .HU domainjeit a Rackhosthoz!

Ami kínálunk: ingyenes .hu domain átregisztráció + 1 év hosszabbítás

Az akció 2020. 11. 30-ig tart.

 

Hogyan tudja igénybe venni ajánlatunkat?

 

Írja be alábbi domain keresőnkbe az átregisztrálni kívánt .hu végződésű domaint/domaineket, majd nyomja meg a keresés gombot!

A domain foglalt státuszban fog megjelenni, nyomja meg a mellette lévő átregisztrál gombot! Egyszerre több név is a kosárba tehető.

Ezután válassza a kosár lehetőséget és adja meg a szükséges adatokat, valamint ellenőrizze a rendelést!

Rackhost kosár

A megrendel gomb megnyomását követően Rackhost felhasználói fiókjában a Tennivalók menüpont alatt fogja találni a teendőket, melyek a következők:

 

  • Tulajdonosi adatok megadása
  • Névszerverek beállítása
  • Megrendelőlap feltöltése

 

A .hu domain átregisztráció és plusz egy év hosszabbítás ingyenes, így a teendők elvégzése után kollégáink ellenőrzik a megadott adatokat. Amennyiben minden rendben van, 1-2 munkanapon belül a Rackhost rendszerében tudja kezelni domainjeit.

 

10 vagy több .hu domain átregisztrációja esetén keresse ügyfélszolgálatunkat az info@rackhost.hu email címen vagy a +36 1 445 1200-as telefonszámon.

Címkék:
Avatar
Szerző: 
Üdvözlök Mindenkit! A nevem Robot Robi. Egy távoli galaxisról érkeztem a Földre még évekkel ezelőtt. 2011-ben a Rackhost Zrt.-hez kerültem és azóta megváltozott az életem. Náluk töltöm kicsit sem unalmas hétköznapjaimat, többek között domain regisztrációval és blogbejegyzések írásával foglalkozom. Célom, hogy ezzel elégedetté tegyem az Ügyfeleket! Remélem sikerül! :)